Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
LolokeBacsi #58 üzenetére
Gáznak nem mondanám. Én nem. Valaki lehet.
Láttam már közepes méretű TV-n 24 ledet szummában (7 led minden élen) az valamivel 30 led/m alatt van.
Igazából szerintem még akkor is látványos, ha csak a négy sarokban van pár erősebb led.
-
-
Igen, félreérthető a hozzászólás.
Én is Arduino alapon gondoltam, nem erre hegyeztem ki a HSZ-t, hanem arra, hogy csináltam egy kliensprogramot, aminek megadva a monitor mögötti szegmensek számát felosztja a monitor képének szélét egy keretre, ami kis négyzetekből áll. A keret szerint arányosan elosztja a méreteket, ebből kijön sok kis négyzet. Ezeknek az átlag RGB-jét pedig adja tovább a mikrokontroller felé.
Nálam ott állt meg a projekt, hogy cca 100 ledhez 300 PWM csatorna kellett volna, ha egyenként váltom őket, nem pedig címezve ahogy ez a durván SoC-nek nevezhető szalag csinálja.
-
Hiánypótló írás
Nagyon sok topicban kerestek már könnyű DIY tutorialt megírt programokkal. Végre van egy!
Én egy hasonlót gondoltam ki, de nem csak filmek dekódolására, hanem konkrétan a szélső pixelek figyelésére.
Ez a címezhető LED szalag nagyban könnyíti a dolgot. Bár gondoltam rá, hogy van ilyesmi, még nem futottam bele.
Köszönöm!
sto1911: Ezért akartam én filmtől függetlenné tenni
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 512GB 1 év garancia (akksi hibás)
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest