Új hozzászólás Aktív témák
-
Gab
őstag
nem is drága...Silicon Power
-
Fr3eWar
őstag
Az Adata N005-ös is rendesen melegedik főleg ha USB3-mon mászik fel rá az 1080-as videó
-
Hát ennek meg mi értelme van?mire jó ha változik a színe.Üres marketingfogás az egész.
-
"Norton Internet Security 60 napos próbaverzió"-t mindenkinek!
-
Gyuffa
tag
És ez most konkrétan miért is jó, hogy villog?
Esetleg lehetne a végén egy sörnyitó, annak örülnék -
Runciter
csendes tag
nekem kiskoromban volt hőre színváltós bogrém, vajon ugyanaz a technológia?
-
Móci
addikt
Nem csipog, meg nem villog még legalább 20 színben? Há ne vicceljünk már...
-
v.tom
őstag
De hol a kék led-es venti? Oh wait...
-
Krix
őstag
Én olyat akarok aminek az oldalán nézhetek HD filmeket, de ne legyen nagyobb mint ez!
-
Radványi
aktív tag
Nekem volt egy Corsair Survivor GT 32GB flashdrive-om egyszer telepakoltam teljesen ment a masolas vagy 20 percig olyan forro volt utanna hogy amikor kihuztam a gepbol ketoldalt lemallott a muanyag.
De az ocz Diesel 8GB os is felmelegszik ha mar 1 GB nal tobbet irok ra.
-
Воланд
titán
Gémer pendrive.
-
ABee
tag
Dööö világít... kellilyen!
-
PCrevRM
tag
Hőmérséklet? Miért melegszik egy pendrive?
-
bsh
addikt
a b10-pro-ban lesz tükörgömb is.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD SN850X 2TB Nvme SSD (garis 2028-ig)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest