Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuu
őstag
válasz
Sándor -P20- #199 üzenetére
Nincs.
Hogy a hivatalos BV forumrol idezzem az Admin valaszat.
"Re: bv5000 compass not working
Postby blackview_admin » Fri Mar 18, 2016 8:14 amhi,
so sorry that our BV5000 does not have compass function.Best regards,
Admin" -
Jakuu
őstag
Mar csak a gorilla miatt is, megeri, mivel az joval kemenyebb.
A bv5000-hez kepest IP68 vs IP67
6735A vs 6735P (+300MHz) grafikus procinal + 50MHz
+ iranytu szenzor, ami szamomra erthetetlen volt, hogyan maradhatott ki az 5000-bol egy strapafonnal, ha mar outdoor tevekenyseghez inkabb hasznal ilyen telefont valaki, mint egy kevesbe strapabiro keszuleket
GPS + Glonass
NFC
gyorstoltes -
Jakuu
őstag
En meg mar nem merem megvenni , hogy mar 3 napon belul jelenik meg a BV6000S a BV6000 light verzioja, kb 40-45k korul.
-
Rakim
csendes tag
válasz
#43783936 #193 üzenetére
Én sem merem felrakni egyik fajta romot sem, 2 év garival nem akarok játszadozni. Az nem tetszik az egészben, hogy ez a SP Flashtool szerintem kicsit komplikáltabb mint más hasonló rom felrakó progik. Például tesóm telójára (S3 Mini) anno ODIN progival baromi egyszerű volt felrakni egy romot, utána pedig TWRP-vel még egyszerűbb lett minden.
-
törölt tag
A 6.0-ás romot még mindig nem merte senki kipróbálni?
Mondjuk, én se merem. -
Sándor -P20-
senior tag
válasz
Sándor -P20- #191 üzenetére
-
Sándor -P20-
senior tag
Csinált már valaki rommentést?
Esetleg 5let, hogyhol találhatok scatter filet a telóhoz?
A segítséget előre is köszönöm... -
IldiH
tag
Gyors, döccenőmentes működés, NFS és hasonló játékokkal is. Meglepően könnyű, mégis masszívan összerakott telefon. Külön öröm, hogy 2 SIM + SD kártyás, bár a 6-os ugye már nem dolgozik SD-re, de zene, stb legalább nem foglal helyett. Kb 6 óra kijelzőidőt tudhat, folyamatos zenehallgatással és sok komoly játékkal, némi netezéssel, telefonálással nagyjából 2 nap. Szerintem nagyon jó hangja van, és a fotói, videói is tökéletesen megfelelnek nekem. Töréstesztje még nem volt, de ezt lekopogom
-
punky10
addikt
A vizet és a port bírja, nagy esést még nem kapott.Ha az ütést is bírja annyira, mint a Q4-esem, akkor szerintem jól el leszünk.Nekem az Evolveo nagyon sokat kibírt, többször leejtettem(volt, hogy 3 méteres aknába) áthajtottam rajta Suzukival(azután is repült 4-5 métert), ha 4G-s lett volna akkor maradtam volna a Q4-nél.
De eddig ez is jó.Az akkumulátor ver(majdnem) mindent. -
bluyoo
nagyúr
Hát én sem mosolyogva adok ki ennyi pénzt.
De nem akarok problémás, hamar elavuló telefont, egy nap alatt lemerülőt és olyat sem amit ha leejtek atomjaira esik.
Na meg az árát a többi készülékhez viszonyítva talán nem is nevezhető igazán drágának.
eBay-en találtam52K-ért is, sajnos ott csak fél év garancia van a készülékre, bár az egy év sem éppen sok. -
-
bluyoo
nagyúr
Hi!
Kinéztem magamnak a Blackview BV6000 -et. De nem nagyon értek az okostelefonokhoz.
Esetleg van már valakinek? Tapasztalat? 61K -t megér?
Blackview BV5000 tulajként ajánlanátok? -
Rakim
csendes tag
Megtöröm a csendet. Érdemes felraknom a legutóbbi 6.0-ás romot vagy várjak még egy kicsit ?
-
törölt tag
Most nyugdíjaztam az ilyen tokban tartott Lg F6-om. A vele egyidős kislányom hónapokig tesztelte a törésvédelmét, de egy karcolás nélkül megúszta a készülék.
Kiokoskodtam, hogy amit a nagy kínais oldalak (GB, BG, TD) hirdetnek és nincs EU raktáron, azt általában Ebayen is meg lehet szerezni EU-s eladótól, majdnem ugyanazon az áron, csak nem kell majrézni a vám miatt.
Öt nap alatt megérkezett németből. -
törölt tag
Ma nekem is megjött az ebayről 36000-ért rendelt drágaság.
Szerintem megérte az árát. -
Attti73
tag
Sziasztok! Van ötletetek, hol lehetne viszonylag gyorsan (csak EU) beszerezni egy ilyen készüléket camou színben? Sehol nem láttam raktáron ahol néztem. Köszi
-
nelopj
csendes tag
hello
Ismerősömnek Caterpillar Cat S50 van ( kb. 100000ft )
Ütésálló ,stb
Leesett , darabokra tört a kijelző
Az a véleményem, ha lehet venni valamihez kijelzőt az nem törhetetlen
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ár érték arányt nézzük nem is rossz
Nekem a törésen kívül nagyon bejött, majd 1 hétig birja az aku
még soha nem fagyott le
A fiam folyamatosan nyúzza telepit,töröl,telepit stb.
Valóban kilóg a kijelző és így nem lehet törhetetlen
Most van az új BlackView BV6000
A hiba ,hogy duplába kerül -
magasfiu32
csendes tag
Sziasztok! A BlackView BV5000 egy egyszerű hétköznapi telefonnak felel meg, se nem strapatelefon és végképp nem túlélő mobil. Elég sűrűn lefagy, összeakad a rendszer és ami a legrosszabb és megtörtént velem / sajnos / kijelzővel lefelé esett a földre kb fél méter magasról és SZILÁNKOSRA TÖRT A KIJELZŐ ami így használhatatlanná tette a készüléket számomra!!! 50.000-Ft-ot buktam ezzel!!! Ebből kifolyólag azt kell, hogy mondjam, hogy egyik strapatelefon sem az aminek mondják!!!
-
punky10
addikt
válasz
shameless #165 üzenetére
Nekem az elmúlt 5 hónapban 2x fagyott le.Mindkétszer a TeslaLed nevű(egyébként nagyon jó) zseblámpa-alkalmazástól.Akkor leszedtem a TeslaLedet, és azóta nincs fagyás.Igaz játékokból nálam a passziánsz, sudoku, admirális...stb vannak, amik még a mali 400-asnak sem okozna gondot...
-
shameless
újonc
Én most kaptam "cseretelefonként" de ez marad nálam, és az lenne a kérdésem, hogy e telefon tulajdonosoknak nem fordul olyan elő egy egyszerű böngészés, youtubon videó nézés, vagy akár játék közben, befagy a kijelző, becsíkozódik, és lefagy, majd újraindul.
Valami tanács hogy mi lehet ez?
vagy küldjem vissza garanciában? -
Rakim
csendes tag
Legfrissebb Android 6.0 (állítólag lassú töltés és egyéb hiba javítva):
http://bbs.blackview.hk/viewtopic.php?f=29&p=32300#p32300
-
punky10
addikt
Azért van különbség üveg és üveg között is.A DragonTrail pl 3x jobban bírja a szemből,merőlegesen jövő erőhatásokat,mint a GG2,és másfélszer jobban,mint a GG3.Viszont az oldalso erőket jobban bírja a GorillaGlass.És mivel a Bv5000 DragonTrail üveget kapott(ha igaz...)ezért rossz döntés volt a 2,5-s kialakítás.
-
punky10
addikt
Nekem már 2 esést is kibírt.Az egyik esetben a dohányzóasztal sarkára esett,ekkor egy pötty lett a fólián(alálestem,a kijelző nem sérült)egy másik alkalommal már betonra esett a sarkával,ekkor a hátlap felső sarkán keletkezett egy kis horzsolás.
A kinai telefonoknál sajnos nagy a minőségi ugrás.Ha szerencsés van, nagyon jó darabokat is kifoghatsz, de ha nincs...Amúgy olvastam valahol, hogy tavaly év vége felé nagyon sok lett a megrendelés, sokáig nem is tudják teljesíteni.Ki tudja milyen alkatrészeket raktak akkoriba a telefonokba...Ha épp elfogyott a japán DragomRa ii üveg,akkor jó lessz helyette valami hasonló...
Első Blackview telefonom,eddig elégedett vagyok vele,de nem vagyok naiv... -
Trevor19
újonc
Nekem szinte csak negatív tapasztalataim vannak a készülékkel kapcsolatban. 2016. február végén vettem az E-bay-en, de már egy hét múlva lefagyott 1-1 játéknál. A legnagyobb probléma viszont épp az agyon reklámozott strapabírását illetően mutatkozott. A leírásban és a népszerűsítő videókban is egyebek közt törésállónak mutatták be. Saját tapasztalatból írom, hogy ez ordas hazugság! A törésálló BV5000-t eleve védőfóliával bevonva kaptam meg, ennek dacára törött 8 felé a képernyő, amikor mintegy 80 cm-ről (!!!) estettem egy linóleummal borított fa felületre. Ekkor azért írtam egy udvarias méltatlankodó levelet a gyártónak, amely persze - mint sejthető volt - válasz nélkül hagyta a dolgot. Ennyit erről. Nagyon nem ajánlom senkinek!
-
Jakuu
őstag
Irnatok nekem a keszulek GPS-erol infot ? Stabil? Wifi es mobilhalozat nelkul milyen gyorsan talal jelet ?
-
hifikus
tag
válasz
Sándor -P20- #155 üzenetére
Természetesen. Gondoltam is rá, de (lelkes újonc) ként nem akartam itt okoskodni.
Win7, ahogy írtad. Majd innen ( http://bbs.blackview.hk/viewtopic.php?t=1027 ) lejött a Flash Software-ek közül a csillaggal megjelölt, azt hiszem a 440mb os. Flash Tools-t elindítottam, majd a scattert kijelöltem.
És ez után jött a trükk, mert ez nem volt mindegy hogy csinálom.
1. akku ki
2. usb összedug
3. download-ra rákattint
4. majd ezután azonnal akku bepattint.
ezután már ment minden magától, pipa a végén.Ez már nem annyira lényeges, de féltettem az IMEI-ket, ezért én első próbánál, csak a recowery-nél hagytam bent a pipát, és hard resettet akartam csinálni kikapcsolt állapotból , bekapcsoló, és hang fel gombbal indítással, de sajnos ez nem jött be.
Második próbánál pedig csak a system volt bepipálva. Ezután normál bekapcsolás után várni kellett egy percet de végül is elindult teljesen nulláról.
Lehet, hogy ez így egyértelmű, és elsőre is így kellett volna, de nekem ez a második androdos telefonom, és még életembe nem flash eltem.Most szeretném lemeneti az imei ket, de a mobiluncle tools ezen része sajnos nem működik ezen a telefonon.
Lenovo S750-en simán ment. -
hifikus
tag
Na sikerült gatyába rázni, köszönöm nektek is a segítséget.
-
hifikus
tag
válasz
Sándor -P20- #151 üzenetére
Kösz.
Itt a két W7 es driver wireles lan - hoz valo, legalább is ezt írja, ha csak simán duplakattal telepíteném. -
Sándor -P20-
senior tag
Esetleg itt [http://bbs.blackview.hk/viewtopic.php?t=1027] nézz körül.
Szerinte itt megtalálsz mindent ami kellhet a flash-ez. -
Sándor -P20-
senior tag
Én annó a mediatec oldaláról szedtem le a telómhoz való drivert (Lenovo P780). [link]
Azóta bármilyen mediatec telót megevett az asztali gépem. Igaz nem túl sokkal próbáltam.
Ajánlott úgy telepíteni, hogy az akkutól megszabadított telót dugod a gépre, majd amikor ebben az estben kéri a drivert, mutatod meg mit telepítsen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Gaming notebook topik
- ASUS blog: megfizethető Wi-Fi 7 routert mindenkinek!
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 4
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest