- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
erer1000
őstag
válasz
SlayerSub #1026 üzenetére
Pesten van szerviz , akik nekem decemberben új akkut tudtak mobilomba rakni. De utángyártott.
OEM-et Szombathelyen tud egy szerviz.
Az utángyártott nekem tökéletes pl. 5-6 óra SoT-ot kihúzza, ami brutal jó :) messenger + böngésző nekem csak a felhasználás
Újraindulás már nincs nekem se kB azóta.
A forrósodásra egy tipp, én nekem segített:
Ebayen van szilikon hővezető lapka 250ft.
Vegyél egyet , és vágd méretre, és tedd be a hátlap alá, hogy valamennyire lefedje a melegedő részt.
El fogja vezetni a hőt, és a hátlap nem 1 pontban fog forró lenni, hanem nagy felületen lesz langyoska csak helyette.Így a CPU nem melegszik túl, és nem fog throttling miatt annyi akadást okozni.
Nem kell túl nagyra vágni, mert akkor nehez lesz visszatenni a hátlapot , de egy kb 3 centi széles sáv már bőven hatásos szerintem. :) -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged