-
PROHARDVER!
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koczó93
őstag
2hét használat után, kezdem jobban megszokni a passportot
Sikerült megszokni a kép arányt, nagyjából megszoktam a billentyűzetet (első qwerty-s telefonom) és a rendszert is. Eddig gyors, nem tapasztaltam lassulásokat, fagyást. Az aksival is elégedett vagyok nálam 2 napot gond nélkül elmegy. Egyszer produkált olyat hogy egy éjszaka alatt 25%ot esett az aku szint pedig a net is ki volt kapcsolva. Azóta ilyet nem tapasztaltam. Néha olyan előfordult hogy hiába volt bekapcsolva az adatszolgáltatás, a beállításokban csak "4g beszédhang" jelent meg, nem "4g beszédhang/adat".
Ilyennel találkozott már valaki?
Összességében elégedett vagyok a telefonnal, egyedi szvsz szép és különleges telefont birtoklunk
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest