- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
-
PROHARDVER!
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbulencia8
őstag
válasz
Ceftriaxone #6994 üzenetére
Szerintem a whatsapp-rol elkezdik majd szepen a facebook messenger-re terelni a nepet. Kar erte, en is iden kezdtem el hasznalni es kimondottan meg voltam vele elegedve.
-
erer1000
őstag
válasz
Galahed #6997 üzenetére
szerencsére műszaki problémám nem volt még mobillal az elmúlt 9 évbe (lekopogom) remélem PP-nál se lesz, de persze jó dolog a garancia.
csak hát végzős diákként x+ 50~60k sokat számít.
használtal nincs ellenvetésem, ott nézegettem már mik vannak, de előző 2 mobil is használtba lett véve, és értitek. mégis más egy 0km-es mint egy megkímélt állapotú.
-
Galahed
senior tag
-
erer1000
őstag
Passportot honnan érdemes neten venni, ahol dobozosan adják a gyári kegészítőkkel?
Feketével szemeznék, és hát 110-195k ig van mindenvenném én Berrybolttól is, de ott 195.000 , és azért mégiscsak az a legdrágább hely ahol kapni. Értem hogy az a legtutibb a 27 bolt közüll ahol kapni, de árna az már sok :')
szóval lényeg a lényeg, kinek melyik webshop által került a kezébe a PP?
-
Ceftriaxone
aktív tag
Amúgy a Viber ugye nem integrált a Hub -ba, jól gondolom, ugye?
Amúgy rendesen csipog, villog a Led, illetve a lezárt képernyőn megjelenik az értesítés róla, hogy jött egy üzenet?Legalább tudjam, milyen lesz, ha androidos Whatsapp -ot kell használnom...mert valószínűleg olyasmi, mint most a Viber.
-
válasz
Ceftriaxone #6987 üzenetére
Kár lenne ha befejeznék mert az OS10-es whatsapp szerintem kifejezetten jó, még más platformokhoz képest is. Pl a wp-s kifejezetten gyengébb.
-
Ceftriaxone
aktív tag
A Szederblogon azt írják, az androidos is simán fut. Ez így akkor azért sokkal enyhébb gond, mintha egyáltalán nem lenne, bár gondolom a Hub integrációnak búcsút lehet majd inteni.
Bár nem tudom, ...majd ha kipróbáltam .
-
Ceftriaxone
aktív tag
Azért az nem mindegy, hogy nem kap e további frissítést, vagy egyszer csak leáll. A BlackBerry 10 OS nem fog leállni így, legalábbis évekig nem.
-
turbulencia8
őstag
válasz
Ceftriaxone #6987 üzenetére
A BB nyomorek menedzsmentje sem akarja sokaig tamogatni a BB10-et, ugyhogy szinte 8.
-
Ceftriaxone
aktív tag
Próbálta már valaki, az androidos Whatsapp jól működik a Passporton???!
Csak úgy hírlik, az év végétől a Whatsapp nem akarja támogatni a BlackBerry 10 rendszeren futó alkalmazást...hát, ez szomorú. -
Coc@s
őstag
válasz
jagertibi #6983 üzenetére
Eddig nekem is üzemelt.
Mármint a droid hiba alatt is valahogy sikerült visszavarázsolni.
A kontaktoknál azokat látja "automatikusan" a Viber, akiket Local kontaktként is fölveszel a telefonra.
Az a néhányat akivel Viberezel, érdemes így fölvenni.Majd valamit hétvégén reszelek vele hogy működjön.
@I.sebestyén:
Most már egyedül a Vibernek van nálam ez a nyűgje, ez ne tartson vissza, nem érdemes. -
Ceftriaxone
aktív tag
Egyelőre magam is maradtam a várakozásnál...úgy döntöttem, jó lesz nekem a korábbi verzió, azzal most semmi bajom .
Ha lesz elég tapasztalat, talán frissítem. -
jagertibi
aktív tag
-
Coc@s
őstag
No, f..a!
Megjavult ( ? ) a runtime, erre most megint nem megy a Viber. Indítás után azonnal le is áll.
Már töröltem újratelepítettem, telefont újraindítottam, eredmény ugyanaz. -
Coc@s
őstag
válasz
Ceftriaxone #6978 üzenetére
Ugyanmár.
Én max. általam tudott infókat osztok meg azzal, akinek szüksége van rá. -
V B A
aktív tag
-
Coc@s
őstag
válasz
Ceftriaxone #6976 üzenetére
Szia!
Végülis erre, bár korábban biztos hogy nem itt láttam, hanem a telefon saját cuccai közt valahol.
Azért köszi. -
Coc@s
őstag
válasz
sasa134 #6974 üzenetére
Az, végre.
Köszi az infót még1x. (Bár valszeg hamar rájöttem volna, mert napjában jópárszor próbáltam letölteni.)
Egy dolgot nagyon sajnálok, ami nem oldódik meg évek óta (szerintem nem is fog), hogy bizonyos appok - főként a Parkolóóra nem használható, mert az SMS-küldés sajna nem működik. Ugyanez a helyzet a Lottózó-nál is.
Mint látszik, igen komoly a probléma, alig tudom másképp megoldani.
De azért örülnék ha menne, a Parkolóórát kifejezetten szerettem droidon meg iOS-en.Egy ( láma ) kérdés.
Korábban többször láttam már az android verziót, de most nem találom.
Azt hol is írja ki a rendszer? A Névjegynél nem lelem. -
sasa134
addikt
Tölthető a javított runtime a BBW-ből. Telepítés után restart. Info: BlackBerryCentral.
-
Coc@s
őstag
válasz
steyer9094 #6969 üzenetére
Ok, köszi, nekem is ez van, szintén OTA.
Vagyis a külön kiadott runtime-t (ami a 371-es verzió) nem tették be időközben az OTA frissítésbe.
Vagy javítottak verzión belül, vagy kitudja!? -
Coc@s
őstag
válasz
steyer9094 #6967 üzenetére
-
Coc@s
őstag
válasz
steyer9094 #6962 üzenetére
Megnéznéd Sachesivel a sys.android.bar verzióját?
Ha esetleg neked már a frissített van, lenne lehetőség valahonnan letölteni?
Igencsak érdekelne. -
-igu-
veterán
válasz
Ceftriaxone #6961 üzenetére
Ami eddig jött, az rajta van.
-
törölt tag
Nos ujra terero kerdesem lenne, hatha sikerul megoldani...
A cegnel blokkoljak a mobiltelefon szolgaltatokat, kiveve egyet, akivel leszerzodtek. Semmi gond, arra fizettem elo. Gond nelkul hasznaltam is a q10-el, viszont a csere ota nincs jel az epuletben. Ma atalakito kerettel kiprobaltam egy regi Nokia E72-ben a nano simet (arra gyanakodtam hogy ez a ludas), de ment siman. Probaltam mar minden beallitast, sehogy nem sikerul. Otlet?
-
steyer9094
tag
válasz
Ceftriaxone #6961 üzenetére
Szerintem nyugodtan frissítsetek, nekem is és barátnőmnek is a legújabb szoft van és hibátlan az android runtime! A hét elején engedélyeztük a frissítést. Előtte én vagy ötször raktam vissza a régebbi android runt, mindig elbaszta. Aztán hétfőn barátnőm frissített mire szóltam volna neki hogy ne tegye, mivel neki utána minden jó volt én is tettem egy próbát és újra indítás után nekem is frankó lett. Szerintem javíthatták az OTA frissítést
-
-igu-
veterán
válasz
l.sebestyen #6957 üzenetére
Én is így használom (persze én fórumozok), de nincs gondom a készülékkel azon kívül, hogy múlt héten volt néhány indokolatlan browser crash. Mostanra elmúlt az is.
-
Coc@s
őstag
válasz
l.sebestyen #6957 üzenetére
Ezzel együtt is azt mondom, hogy elég lenne.
De meg kellene hogy jelenjen a usernél, hogy frissítés van és ennyi. -
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
l.sebestyen #6955 üzenetére
Dettó...egyszerűen nem engedélyezem....
-
l.sebestyen
senior tag
Szerintem azért nem elég, mert pl. Aki nem olvas fórumokat, az nagyon nem értesül arról hogy van egy runtime nevű program ami megoldja a hibát, nem is megyek messze öcsém nagyjából leszarja a fórumozást, annyit mondott, hogy mostanában nagyon gyorsan merül a z30a, kérdeztem feltette e az új frissítést , persze, fel, miért nem kellett volna? Ő az a felhasználó aki belerakja a telefonba a SIM kártyát es használja, ha jön egy frissítés akkor a telefonja értesíti, es felteszi, es nem foglalkozik wipe-olason, csak használja, es hidd el sok ilyen felhasználó van, nekik az hoz megoldást ha a telefonjuk küld egy értesítést új elérhető os-ről amit feltesznek es kész.
-
Coc@s
őstag
válasz
l.sebestyen #6955 üzenetére
Véleményem szerint elég lenne ez az android runtime javítás, hisz azzal van a gond, csak legalább világszerte elérhetővé kellett volna tenniük. Sajnos ez is megint egy olyan bug, ami a már meglévő userekből is elriaszt párat.
-
l.sebestyen
senior tag
-
Coc@s
őstag
válasz
Polarstar #6952 üzenetére
De, annyi infó van, hogy kiadtak egy android runtime javítást, amit a Worldből lehet (ne) letölteni, DE.
Eleve a 2876-nak kell lenni a telón, adott linken érhető el, gyári böngészőt kell használni hozzá.
No én mindezt teljesítve megpróbáltam letölteni, de folyamatosan elszáll hálózati hibával akár wifi-n, akár mobilneten vagyok.
Sokan panaszkodnak ugyanerre.
Viszont a legutolsó frissítés óta működik a Viber is nem úgy mint korábban. Igaz, a Play-t nem tudtam föltenni, de Amazonról letöltve működik minden ami nekem kell. -
hito
nagyúr
Na, foltozták már az android runtime errort?
Mert ha igen, szívesen frissítenék. Böngészőben vannak problémáim, illetve a telep sem túl acélosan teljesít.
Ha nincs, akkor hogy tudom a böngészőben törölni az adatokat anélkül, hogy a password-öket is törölné?
-
-
sasa134
addikt
-
lilricsi
tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Úgy tűnik mégsem hibátlan a pp -
V B A
aktív tag
válasz
lilricsi #6937 üzenetére
A Passportodon sajnos beragadt a biztonsági törlés, a rossz hír, hogy várhatsz még napokig, akkor sem fog lefutni. Ez egy bug, ami már megjelent egy ideje, de sajnos nem kezdtek vele semmit a BB-nél.
Két lehetőség van.
1. AUTOLOADER
Letöltesz egy autoloadert. Régen volt egy bitcasa account, ahonnan le lehetett bármelyiket tölteni. Most nem működik. A kívánt verziót a legkönnyebben a crackberry fórumokról tudod levadászni (én nem vagyok egy nagy verzióváltogató, lehet, hogy tud vki könnyebb letöltési módot). A 10.3.2.2876-ot le tudod tölteni az én Mega fiókomból innen.
Összedugod a géppel a PP-t.
Megszakítod az adattörlést. És amikor újraindul a telefon elindítod az autoloadert. Nekem ez nem sikerült, amikor hasonló problémába futottam, ezért a következőt javaslom:
2. SIC MULTIWIPE
1. Töltsd le a SIC Multiwipe BB10, BBOS & PB eszközt
2. Csatlakoztasd a PP-t a számítógéphez.
3. Indítsd el a SIC-et
4. Lépj ki az adattörlésből újraindítással.
5. Várd meg míg a SIC befejezi a munkát.Mivel én soha nem állítok vissza semmit, ezért nem tudom, hogy ezek után menni fog-e a visszaállítás,
-
lilricsi
tag
Üdv!
Linken elkezdtem a teljes visszaállítást a pp-on de úgy 4 órája csinálja már. 87-91%ra 2 órájába telt eljutni, most a biztonsági adattörlés és a memória törlése zajlik.
Ez normális? ha kihúzom a gépből a telefont akkor folytatja tovább a teendőit vagy lesz valami baja a készüléknek?
köszi! -
Hanfi
csendes tag
Sziasztok! Már egy hete használom a passportot kezdem megszokni a mérteket, találtam más appokat amik helyetesítik a régieket, de még mindig küzdök a bluetooth al. Egyszerüen nem tudom párosittani pár ezközömmel ithon mert nem látja őket, ha esetlek tudnátok ajánlani valami appot ami helyetesiti az Airplay-t (Mivel eddig azt használtam) vagy ami megtalálja jobban a készülékeket annak örülnék.
A másik dolog ami érdekelne hogy ha bekapcsolom hogy csak 2G-3G-t használjak (mivel a 4G-csak aksit zabál) akkor valamikor nem tudok hivást inidtani mert kiirja hogy nincs kapcsolat holott full téreröm van és másik telefonnál ez nem okoz problémát de ahogy viszaállitom mindjárt müködik rendesen. Az érdekelne hogy más is tapasztalt ilyesmit és ha igen hogy tudta orvosolni. Válaszokat elöre is köszönöm! -
whited
addikt
Ausztriában vásárolt PP-t garanciáznak itthon IMEI alapján vagy muszáj a garanciapapír hozzá ?
Ezt itt ne!
[ Módosította: Racecam ]
-
laci1892
őstag
válasz
ferrari1 #6926 üzenetére
Ez nálam is szokott lenni. Legtöbbször ( legalább is nálam ) azt csinálja, ha egy névjegynél van telefonszám és email akkor kétszer jeleníti meg. Egyiknél a telefonszám másoknál a többi adat.
Szerencsére az összes névjegy rajta van a sim-en, mert nem sikerült egyszer sem hatékonyan megoldanom a problémát :\
-
ferrari1
őstag
Mitől lehet az, hogy a Gmail névjegyzék szinkronizálása után minden névjegyből kettő van? Egy teljes adatokkal egy másik meg csak név, mindenféle adatok nélkül.
-
Ceftriaxone
aktív tag
Egyre biztosabb az idén jövő 2 frissítés!
Eszerint a rendszer még pár évig jól ellesz. -
prolad
addikt
Sziasztok
Mi lehet az oka,hogy nem tudok Gmailes fiókot beállítani a Hubban?
Azt az üzenetet kapom,hogy a fiókhoz tartozó imap.gmail.com nem válaszol.
A megoadott adatoknak jónak kell lenniük,felhasználónevet,jelszót meg nem írtam el. -
V B A
aktív tag
válasz
Ceftriaxone #6892 üzenetére
Igen, Playbookra lehet appokat venni, meg hegeszteni androidosokat. Mi már csak utazás közbeni filmnézésre vettük. Böngészésre már nem az igazi, egyszerűen kevés az erőforrás, vagy csak régi rajta a browser, nem tudom, de annyira lassan jönnek be az oldalak, hogy élvezhetetlen.
-
V B A
aktív tag
válasz
Praetorianus #6898 üzenetére
Mielőtt lett megvettem a Passportot, ugyanaezeket leírtam itt vagy a Q10 fórumon. Túl nagy, túl nehéz, miért nem csináltak belőle egy számmal kisebbet stb. Aztán megvettem és 1-2 nap alatt megszoktam, most már a többi telefon furcsa. Egy hete Q10-et használok a PP helyett, hát persze tök jó az is, de nagyon más kategória.
Én egyébként futni szoktam a Passporttal, ott van a kezemben, be van dugva a fülhallgató, megy rajta a zene és a Sports Tracker. Görkorizásnál a zsebembern van. Engem nem zavar, nem akadályoz.
-
laci1892
őstag
Azért sajnálom az -os 10 jövőjét. Szerintem csak a marketingen bukott meg a dolog, illetve a natív alkalmazások hiányán. Pazar egy telefon\ os. Ameddig lehet használni fogom. Blackberry után legfeljebb az ubuntu telefon lenne nálam még egy alternatíva. Bár az erősen kérdéses fázisban van még legjobb tudomásom szerint.
-
-
whited
addikt
Sziasztok
PP-hez milyen tokot ajánlanátok, akár olyat is amiben kártyákat is tudok pluszban tárolni ? -
Praetorianus
aktív tag
Elég kreatívnak érzem magam, amolyan grafikus-féle lennék, ráadásul kilencedik éve ugyanott, szóval valamit biztosan tudok
Ha arról van szó, hogy minél kisebb kompromisszummal elpakoljam a szükséges cuccaimat, azt is megoldom, még rövidgatyás időszakban is. De hogy hasitasit nem veszek fel, az kb biztos, mint az Áfa
A Classic (persze szigorúan tokban) tök jól elvan farzsebben, a PP nem lenne. Meg ugye az egykezes használatot is buknám. Annyi pluszt nem adna nekem a PP, hogy "ekkora" áldozatokat hozzak...
-
válasz
Praetorianus #6900 üzenetére
Övtáska, messenger bag, legyél kreatív. Tavaly nyarat végigbicikliztem a passporttal. Az igazolványokat, egyebeket is úgyis tenni kell valamibe.
-
Praetorianus
aktív tag
válasz
sasa134 #6902 üzenetére
A fejlesztésekről én akár le is mondanék. Ha a foltozgatáson kívül nem kezdenek semmit a rendszerrel, nekem ez így is közel tökéletes. De ha nem tolják rendszer szekerét, és nem adnak ki vele legalább egy-két új modellt évente, akkor sajna bilibe ér a kezünk. Én már szinte érzem is
-
sasa134
addikt
válasz
Jah hát igen, PP nem bringagatya-kompatibilis az igaz. Egyébként tényleg klassz lenne (álom kategória), ha éevente egyszer kapna a PP meg Classic ilyen folyatásos ráncfelvarrást, mondjuk PP, PP Mini, meg Classic lehetne a termékvonal, évente frissítve, fejlesztve, BB10-zel. Ok, felébredtem..
-
válasz
Nagyon komoly!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kanadaiak útlevéllel megegyező méretű, billentyűzetes újdonsága az elmúlt hónapok egyik leginkább formabontó készüléke, melyben hasznos funkciók debütálnak.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest