- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Philips LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Góliát
őstag
Ha így folytatja a srác, akkor még meg is gazdagodhat. A létra legalsó fokára már felállt.
-
HS 2142
őstag
Szerintem egy Wii Mote van a kezében, ami azért még bizonyítja, hogy a teljesen kontrollermentes irányításnak még fejlődnie kell, de szerintem határozottan jó úton haladunk feléje. (Ja és a B&W nagy kedvenc, bár azt reméltem azért hivatalosban gyorsabban megjelenik, ha mást nem legalább infóként, hogy készül
)
-
elithun
őstag
Azt hiszem hamarosan ott láthatjuk a koma nevét néhány komolyabb Kinect játék stáblistájában.
-
Bakker, ezzel a kinecttel meg lehetne csinálni az RPG-kben, hogy a varázsló tényleg a kézmozdulatokkal varázsoljon! Nem kell varázskönyvet elővenni, meg válogatni, hanem tényleg bele lehetne élni magad a karakterbe. Meg persze a harcos a kardozást. Nem is kellene szintlépés meg ilyenek, hanem tényleg úgy fejlődsz, hogy belejössz a mozdulatokba!
-
Xaels
félisten
A bal kezében vagy így szemből a jobbikban mivel ügyeskedik? Nekem nem tűnik egérnek, inkább egy Wii nunchuk-ra tippelnék, de nem lennék benne biztos. Amúgy mekkora oltás már ez a fazon, hogy miket össze nem kalapál PC-n a Kinect-el
-
rupert
tag
Hát gyakorlatilag az egér mozgatása helyett integet a TV-nek. Ettől fügetlenül jó mókának tűnik.
Remélem idővel hivatalosan is kiadnak 1 PC verziót és játékok is fognak hozzá készülni.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Ugye, hogy ez tipikusan az a játék amit érdemes lehet Kinectre átültetni? Úgy látszik ezt más is így gondolja.
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest