Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos tablet topic
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- E-book olvasók
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
negro
őstag
Elertem a Lambda Core-ig! Nem tudtam letenni. Csak ismetelni tudom magam milyen eszement jo jatek lett ez. Reg ereztem ezt mar...regi motorosok talan ertik mirol beszelek mert ilyen egy kibaszott jo PC-es jatek. Nem csak a nosztalgia miatt mert igy is, h a sztorit ismerem es 28 vagyok itt az elo pelda, hogy lehet olyan jatekot csinalni ami lebilincseli az embert akar egy jo film csak epp itt a a foszereplo maga a jatekos es ez, magambol kiindulva mar jo 10 oraja tart. Ha hozza vennenk a maradek 4 chaptert akkor ez jo 12 oras jatek idot jelent legalabb. Nem 5-6 mint egy mai FPS. Nem ragozom de a reszletessege, a fizikaja, az elethusege es hogy a Source-bol kihoztak amit lehetett mert baszott jol nez ki az nem semmi. Sokat dolgoztak vele es meglett az eredmenye. Sejtettem, hogy jo lesz de, hogy ennyire? Pedig en mar evek ota varom es kisertem nyomon igy az elvarasaim is nagyobbak voltak es ennek ellenre

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest