Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
negro
őstag
Elertem a Lambda Core-ig! Nem tudtam letenni. Csak ismetelni tudom magam milyen eszement jo jatek lett ez. Reg ereztem ezt mar...regi motorosok talan ertik mirol beszelek mert ilyen egy kibaszott jo PC-es jatek. Nem csak a nosztalgia miatt mert igy is, h a sztorit ismerem es 28 vagyok itt az elo pelda, hogy lehet olyan jatekot csinalni ami lebilincseli az embert akar egy jo film csak epp itt a a foszereplo maga a jatekos es ez, magambol kiindulva mar jo 10 oraja tart. Ha hozza vennenk a maradek 4 chaptert akkor ez jo 12 oras jatek idot jelent legalabb. Nem 5-6 mint egy mai FPS. Nem ragozom de a reszletessege, a fizikaja, az elethusege es hogy a Source-bol kihoztak amit lehetett mert baszott jol nez ki az nem semmi. Sokat dolgoztak vele es meglett az eredmenye. Sejtettem, hogy jo lesz de, hogy ennyire? Pedig en mar evek ota varom es kisertem nyomon igy az elvarasaim is nagyobbak voltak es ennek ellenre
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest