Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CaNNa3IS: Gépház az asztalon. Soha nem fogom ezt megérteni.
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Hirdetés
-
Megfizethető játékos headsettel bővült az MSI portfóliója
ph A gyártó Type-C-s újdonsága két pár fülpárnával jön, igen könnyű, és bőséggel befért a 100 eurós összeghatár alá.
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
IFA 2024: Áttetsző hátlappal szerelt strapamobil az AGM-től
ma Az AGM X6 Phantom megjelenésével és beépített hőmérőjével tűnik ki a márka termékei közül.
Új hozzászólás Aktív témák
-
C0R0
csendes tag
Szia! Mikor lenne a műtét? Szívesen elmegyek vért adni, de legkorábban szerdán este tudom megoldani.
-
-
fecus
őstag
Hogy megy ez az irányított véradás? Bemész bármikor és mondod az adatokat?
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
C0R0
csendes tag
Pontosan, bármikor bemehetsz és a a képen megadott adatok elegendők ahhoz, hogy kitölsd a formanyomtatványt, amit adnak az irányított véradáshoz.
-
fradi81
veterán
Érdemes lenne kiírni hogy mikor és hova lehet menni vért adni, nem mindenki járatos a témában.
moto g72, Ninebot d28e
-
Nem, kórházi/rendelőintézeti laborban nincs véradás (csak vérvétel).
A véradóhelyeket és időpontokat itt tudod megnézni: veradas.hu
Itt sok más kérdésre is ott a válasz, pl. az irányított véradásról való tudnivalók.A tej élet, erő, egészség.
-
Bear
aktív tag
Bárhova mehettek ahol véradást szerveznek, adnak egy nyomtatványt az irányított véradáshoz, a képen az összes szükséges adat rajta van. A többit elintézik a véradó pont dolgozói.
Itt meg lehet nézni, hol adható vér éppen.
Én "sajnos" 3 hete adtam vért utoljára, így most nem tudok segíteni, legközelebb 1.5 hónap múlva adhatok ismét.
-
C0R0
csendes tag
Itt lehet megnézni, hogy éppen hol van véradás. Bármelyikre elmehetsz. https://www.ovsz.hu/hu/ver/veradasok
-
C0R0
csendes tag
Lemaradtam 3 mp-vel
-
-
Szeretném itt is megköszönni Rawulf és a családja nevében kikikirly phórumtársnak az önzetlen segítségét!
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Szorítok, hogy rendben legyen minden...
🤞B.C. Rich Platinum Warlock eladó 105kHUF
-
-
Szia!
LEgnagyobb bánatunkra még nagyon messzi van a vége. A közvetlen irányított véradás már nem szükséges - bár mindenki önzetlenségét nagyon szépen köszöni a család. Jelenleg fokozatos ébresztés fázisa van a mélyaltatásból aminek az eredményét várjuk.De ha teheted és szívesen segítesz másokon, akkor kérlek menj el vért adni!
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
8th
addikt
El is felejtettem beírni. Voltam de elküldtek a véradásról. Magas volt a vérnyomásom így nem adhattam vért. Egyszer már volt ilyen néhány éve akkor sem adhattam. Micsoda baromság...
Rawulfnak a legjobbakat kívánom.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- Politika
- YouTube
- EAFC 25
- Cyberpunk 2077
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Yoga Slim 7 ProX 27% 14.5" 3K IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- LG Ultrawide 40WP95XP-W 5k Monitor!40"/5120x2160/Nano IPS/72hz/Thunderbolt 4/Freesync-Gsync/
- Kedvező ár! HP Probook 6570b laptop (15,6/i5-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia
- Kedvező ár! HP Elitebook 8470p laptop (14/i5-G3/8GB/750GB) - 1 év garancia
- iPhone 11 64GB Független Használt/1 hónap gar./p3641
- ASUS FX505DU - Ryzen 7 3750H, 32GB DDR4, GTX 1660 Ti 6GB, 500GB SSD, 500GB HDD - Eladó!
- RGB 4K GAMER PC - I5 12600k / RTX 4080 SUPER / MSI Z690 / 32 GB / 512GB NVMe SSD / 850W GOLD CORSAIR
- Oneplus 12 16 /1TB Oneplus store vásárlás!
- Xbox series s
- ZOTAC RTX 4080 SUPER TRINITY BLACK 16GB ÚJ! Már csak 1 DB!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen