- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Monitor hiba topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
podtibi
senior tag
A ***** életbe. Ez döfi. Csak kívánni tudom hogy a játék is legyen olyan jó mint maga az előzetese.
(Bár felmerült bennem az előzetes láttán hogy mennyire is vannak egyáltalán a nem felnőttkorral rendelkező egyének elkülönítve a felnőttkorral rendelkező játékoktól. Aztán csodálkozunk egy gyereknek mi is az egészséges és mi nem. Ettől függetlenül az előzetes láttán szavam sem lehet.)
-
wjbhbdux
veterán
Nehéz eldönteni hogy ez most kamu trailer vagy sem, hiszen a legelső 5 éve vagy mikor biztos az volt. meg dátum sincs a végén, én nem reménykedek ebben idén.
Steam sem fizet orosz fejlesztőknek, bár van aki ezt megkerüli úgy ahogy pl. a War Thunder fejlesztői hirtelen magyarok lettek oroszokból..
KFT. a Steamen gecc -
laceszgamer
addikt
Hangulat kifejezetten jónak tűnik, ha tartalom is rendben lesz mármint nem ilyen 5-6 óra alatt letolható, akkor akár még teljes árat is megérhet. De szerintem még odébb van kicsit a megjelenés.
-
k-adi
nagyúr
válasz
BoneDragon #5 üzenetére
nekem is rögtön ez ugrott be
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
BoneDragon #5 üzenetére
Többek között
-
BoneDragon
veterán
Ez az orosz Bioshock?
-
batman91
őstag
Most csak a kérdés az lesz, hogy engedik-e majd a forgalmazását orosz játék révén?
-
DiamondBack
senior tag
Kár hogy nem rendeltem elő. Persze ettől függetlenül továbbra is nagyon várom.
-
Scholes9
nagyúr
Király, hogy jön Game Pass-ba is
Új hozzászólás Aktív témák
ph A készítők továbbra is 2022-es megjelenéssel számolnak, lassan ideje lesz már, hogy megkapjuk a pontos dátumot is.
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Yettel topik
- Temu
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Ps4 PRO 1TB + 2 controller
- KERESEK Xbox 360 Fat előlapot ép ajtókkal.
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest