Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
Szellem a gépben.
-
-
Torry
addikt
Szvsz amit állítasz, szerintem hülyeség.
A 2 részből összesen 7 milliót adtak el. Ráadásul szerintem levétel előtt ha 1000-en letöltötték már sokat mondok, ami 5750 dollár.
Ha erre szüksége van a 2K-nek akkor beszarok.
Tuti, hogy kártalanítják azokat, akik kifizették, ezt szerintem nem is kérdés. -
Tomcat
őstag
Szerintem csak úgy magától nem kerül föl semmi a Marketplace-re. Valaki oda kitette. Olyan valaki aki tudja hogy ezt hogy teheti meg, tehát valószínűleg egy ottani alkalmazott. A befejezetlen programot is valaki már kihozta a feljesztőktől, tehát ott is lehet valaki a hunyó. Csakúgy nem kerül ki egy-egy DLC automatikusan a piactérre. Az is lehet hogy mindenki benne van és szimplán így próbálnak pénzt szerezni a befejezéshez. Más kérdés hogy ez így nem egy etikus lépés lenne. Remélem azért hogy azok akik pénzt adtak érte az a minimum hogy ingyen letölthetik a teljes változatot, ha már a fejlesztés költségeit hitelezték.
-
UnSkilleD
senior tag
istenem amatőr banda
-
törölt tag
2K Elisabeth érdekes neve van
-
M3Ny3'T
senior tag
A helyükben megkérdezném a Microsoftot is, hogy ki által keveredett ez fel. 400 MS pontot eldobni a semmiért, eléggé kellemetlen.
-
wikings2
őstag
Eléggé gáz. Manapság már nem csodálkozom ilyen dolgokon. (like Ps3 bann feloldás más bannolása).
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Villanyszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- LEGO klub
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i7-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest