- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrgia
őstag
Hát elég furi és nem túl eseménydús gamma...
Az első videó elején szegény főhősünket tuti nem engedték ki a wc-re, mert iszonyatos nagy terpeszben sétál ki a kuckójából.
Vagy here sérvel küszködik..... -
TazLeacher
nagyúr
Eddig csak hallottam a játékról, de nem érdekelt.
Mostmár láttam is, de nem éredekel. Elég gyenge. Ahogy látom a csákányvetésen kívül nem sok mindent kell csinálni. A modern Tarzan.
-
Zolás
addikt
Nekem egy nagyon béna Prince of Persia Two Thrones átirat jön le belőle. Ugrálsz össze-vissza, az egyik kezeddel tudsz spéci dolgokat. A táj is elég ugyanolyan fíling, igaz kicserélték a textúrákat újabbra de nekem nagyon annak a játéknak a tuningolt változatának tűnik.(majd mindjárt jön valaki aki megmondja hogy hülye vagyok
annak üzenem hogy Magánvéleméény
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation5 (PS5) DualSense V2 Sterling Silver
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- Nintendo Switch 1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontroller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest