Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Scholes9

nagyúr

válasz Malibutomi #178 üzenetére

Meg sem említettem a pirosakat. Arra gondoltam h jó lenne ha nem 2 szereplős lenne a VGA piac 😉. Sztem egyértelműen jót tenne ha mondjuk 10 cég versenyezne értünk és nem csak 2 😊 Igazán furcsállanam ha valaki nem így látja.
    rocket: Erről van szó. Az nvidianak nyilván az lenne a jó ha egyedül lennenek a piacon, de gondoljunk bele h nekünk milyen lenne. Inkabb ne...Már ez a 970-es malőr is ennek a majdnem egyedül vagyunk a piacon helyzetnek lehet a hozadéka.

• rocket

nagyúr

válasz Malibutomi #178 üzenetére

Nezd meg az NV milyen bevetelekkel zarta azt a 16 honapot, es nezd meg az AMD milyennel.
    Ahoz kepest csikszelesseget se valtottak, es nem vadi uj GPU-kkal jonnek, csak a jelenlegiek tupirozott valtozataival igenis kesesben vannak.

Olyan szintre sullyedt az AMD az elmult negyedevben, hogy a hatarra ert, hogy szamba veheto legyen mint konkurencia, es nem csak a vasaroloknal, hanem a szoftver fejlesztoknel is, akik mar nagy szazalekban akkor is tojtak rajuk magasrol amikor 40%-os piaci reszesedesuk volt, nem nehez kitalalni milesz ~20%-nal.

Olyan dolgok kezdenek kirajzolodni mint a desktop CPU-knal, ahol az AMD 2 generacioval hatrabb kullog, az Intel meg nehany szazalekos gyorsulast hozo "uj" CPU-ival horror aron kaszal.
    Sajnalom az AMD-t (foleg, hogy elvesztegettek az ATi orokseget), de ez nagyon hosszu folyamat vegkifejlete, annyi hibat amit vetettek az elmult 6-8 evben, nem lehet buntetlenul meguszni.

#168: Inkabb maradt volna csendben, ezzel tenyleg csak olajat sikerult a tuzre ontenie :)
    Mondjuk ettol fuggetlenul nem hemzsegnek a linkelt forumon se akik AMD-re valtananak, volt aki GTX980-ra valtott, amivel megjobban jart az NV, azon nagyobb a profit.

Új hozzászólás Aktív témák