Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darmol
senior tag
Nem értitek mert kevesek vagytok és nem érthetitek. Manapság mindenki klímát modellezik mégpedig úgy, hogy 64GB-ba beleférjen. A piac maradék része elhanyagolható és/vagy elavult. CSAKAZINTEL!!!
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Geri Bátyó #6 üzenetére
Én is gyorsabb vagyok egy lónál, ha ACAD rajzot kell szerkeszteni.
-
hát ez így picit kevéske és későn is jön... általános felhasználásra (nem ezekre írt programokra) drága, sokat eszik*, nincs elég magja és azok sem járnak túlzottan nagy órajelen (ha használod is őket
)
nagyon remélem, hogy ezzel a fordulóval az AMD massziv részesedést szerez a szerverpiacon, jó lenne hosszú távon egy kiegyensúlyozottabb, versenybarátabb környezet...
* "hálistennek" sok szervernél egy datacenterben ez már végre számít... sajnos az otthoni felhasználók egyelőre lesz*rják, pláne a rezsicsökevény országában
-
moleculez
veterán
Akkor mondom én:
"Ez kihajcsja krájsziszt?!"
-
GeryFlash
veterán
Most akkor ez nem ugy volt hogy ez mar 7nm-en jon? Full ugy van meg nekem hogy a Sapphire Rapids lesz az elso 7nm, es azert nem volt olyan regen az a roadmap ahol a Meteor Lake meg 2023 elejen jott volna, es azt megelozve jon a HPC varians. Aztan toltak a Meteor Lake-et ev vegere, most az akkor szinten nem Inte 4-en (7nm) Intel 7-en (10nm+) jon?
-
válasz
Geri Bátyó #6 üzenetére
Hidd el, sok embert lekörözne egy ló is AutoCAD-ben
-
Geri Bátyó
addikt
Ez egyre gázabb az Inteltől. Pontosan tudják, hogy nem versenyképesek, de leírják, hogy 2.4X gyorsabb, specifikus feladatokban.
Én is gyorsabb vagyok egy lónál, ha ACAD rajzot kell szerkeszteni. -
Cyberboy42
senior tag
a gyorsitokat nemtudom, de a processzoroknal a Milan ugye 280 wattos, szemben ezze 350-el, mondjuk szepen elveri ha belefver a 64 giga hbm-be, ugyanakkor a Milanhoz ha joltudom 8 tera ram adhato, eehez 6. Es gondolom direkt nem mertek olyat hogy mi van akkor ha 64 giganal jelentosen több kell. Erdekes lenne a Milanhoz is hozzacsapni néhány hmb2 modult és megnézni hogy mi van
-
Segal
veterán
Így folytatják a gyártók akkor 2 év múlva jön az asztali verzió ebből
-
S_x96x_S
addikt
A HBM2 + AMX + DSA eléggé specializált irányba megy az Intel,
viszont holnap EPYC Genoa bejelentés ..
- AVX-512; 12 csatornás DDR5 és +50% ZEN4 core
[ valamint a Genoa-X ígérete ( Server 3D-Vcache) ] -
Lewzke
őstag
Ez brutális platform, a 4 foglalattal 224 mag, 448 szál és 1000W fölötti TDP. Otthonra tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD 500GB HDD RTX3070 8GB!
- 6gen i3 pc i3-6100/8gb ddr4/120 gb SSD GTX 960-2 gb DDR5
- Ryzen 7 5700X, Strix B550-F-Gaming, 32GB 3200Mhz RAM, 1 TB SSD, NZXT H6 Flow
- Eladó belépő szintű gamer félkonfig
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest