Új hozzászólás Aktív témák
-
Darmol
senior tag
Nem értitek mert kevesek vagytok és nem érthetitek. Manapság mindenki klímát modellezik mégpedig úgy, hogy 64GB-ba beleférjen. A piac maradék része elhanyagolható és/vagy elavult. CSAKAZINTEL!!!
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Geri Bátyó #6 üzenetére
Én is gyorsabb vagyok egy lónál, ha ACAD rajzot kell szerkeszteni.
-
hát ez így picit kevéske és későn is jön... általános felhasználásra (nem ezekre írt programokra) drága, sokat eszik*, nincs elég magja és azok sem járnak túlzottan nagy órajelen (ha használod is őket
)
nagyon remélem, hogy ezzel a fordulóval az AMD massziv részesedést szerez a szerverpiacon, jó lenne hosszú távon egy kiegyensúlyozottabb, versenybarátabb környezet...
* "hálistennek" sok szervernél egy datacenterben ez már végre számít... sajnos az otthoni felhasználók egyelőre lesz*rják, pláne a rezsicsökevény országában
-
-
moleculez
veterán
Akkor mondom én:
"Ez kihajcsja krájsziszt?!"
-
GeryFlash
veterán
Most akkor ez nem ugy volt hogy ez mar 7nm-en jon? Full ugy van meg nekem hogy a Sapphire Rapids lesz az elso 7nm, es azert nem volt olyan regen az a roadmap ahol a Meteor Lake meg 2023 elejen jott volna, es azt megelozve jon a HPC varians. Aztan toltak a Meteor Lake-et ev vegere, most az akkor szinten nem Inte 4-en (7nm) Intel 7-en (10nm+) jon?
-
válasz
Geri Bátyó #6 üzenetére
Hidd el, sok embert lekörözne egy ló is AutoCAD-ben
-
Ez egyre gázabb az Inteltől. Pontosan tudják, hogy nem versenyképesek, de leírják, hogy 2.4X gyorsabb, specifikus feladatokban.
Én is gyorsabb vagyok egy lónál, ha ACAD rajzot kell szerkeszteni. -
Cyberboy42
senior tag
a gyorsitokat nemtudom, de a processzoroknal a Milan ugye 280 wattos, szemben ezze 350-el, mondjuk szepen elveri ha belefver a 64 giga hbm-be, ugyanakkor a Milanhoz ha joltudom 8 tera ram adhato, eehez 6. Es gondolom direkt nem mertek olyat hogy mi van akkor ha 64 giganal jelentosen több kell. Erdekes lenne a Milanhoz is hozzacsapni néhány hmb2 modult és megnézni hogy mi van
-
Segal
veterán
Így folytatják a gyártók akkor 2 év múlva jön az asztali verzió ebből
-
S_x96x_S
addikt
A HBM2 + AMX + DSA eléggé specializált irányba megy az Intel,
viszont holnap EPYC Genoa bejelentés ..
- AVX-512; 12 csatornás DDR5 és +50% ZEN4 core
[ valamint a Genoa-X ígérete ( Server 3D-Vcache) ] -
Lewzke
őstag
Ez brutális platform, a 4 foglalattal 224 mag, 448 szál és 1000W fölötti TDP. Otthonra tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Lian Li ITX Gamer PC - AMD R5 5600, RX 6700 XT, 16GB, 1TB, Win11 Pro - ELADÓ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest