Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Ezek szerint te biztosan tudod, hogy rólad az Apple, a Face, Twitter és a többiek semmit se tárolnak rólad. Hát te mesevilágban élsz akkor. Mellesleg sztem itt már nem is ez a kérdés. Sokkal inkább az hogy ezekkel az adatokkal mit kezdenek. És hogy probálnak ezen keresztül eladni neked valamit. És ha jól értem akkor te olyan mélyen vagy az Appleba beleesve, hogy a Google-nak nálad semmi esélye sincs bármit is eladnia.
Az egy dolog hogy tudnak rólad adatokat. A lényeg hogy ki írányit az életedben... Te vagy ilyen nagy multik mint az Apple, Huawei, Xiaomi stb. -
carl18
addikt
Apple vannak a lelkébe tiportam? Bocs nem tudtam ennyire elvakult vagy.
Tudod mi a különbség kettőnk között? Ha én véleményt alkotok az apple-ról egyből 220 a vérnyomásodFelőlem szíthatod az Androidot úgy ahogy akarod bennem ez semmilyen érzést nem vált ki. Csak arról bizonyosodtam meg idáig hogy felnőtt testben gyerek lélek lakozik.
Hát igen aki nem akar 400 kilót kiadni egy telefonért az mágján el kell égetni
Androidot használok az tény, de nem mindig vagyok vele elégedett de hát ár-érték arányban ez a elérhető. Azzal meg ne gyere hogy csak a google gyűjt adatokat, Windows ugyan úgy zsebeli be az infokat.
Ha van google regisztrációt ugyan úgy begyűjtenek rólad bármit.
Lehet a google többet tud rólad mint rólamTény az Iphone valóban jobban van optimalizálva San Andreas megy rajta mint kés a vajon, ezzel ellentétben androidon sokkal kevesebb a Frame rate
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged