Hirdetés
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- Riasztó topik
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Házimozi belépő szinten
- Ötlettől a megvalósításig: használjuk a nyelvi modelleket új ötletekhez!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én most kb. 2 és fél év után egy Iphone 13 pro ra cseréltem le, mert nagyon jó áron jutottam hozzá hibátlan állapotban 2 hete.
Életemben először iphoneozok, már 6+ év xiaomi után nagyon elég volt az androidból nekem.6+ év alatt már meg is öregedtem annyira, hogy áldás az ios egyszerűsége és hatékonysága. Amennyire imádtam custom romolni meg minden szar, most annyira imádom a másik oldalt.
Nem kell semmin agyalni, csak van és k*rva jól teszi a dolgát. Ez az amit a miui 10 frissítésből jó, ha 1 szer talált el.Pedig mennyit szidtam az iphone -t főleg az ára miatt, de már egy csúcs xiaomi is méreg drága és akkor a stabilitás meg a hosszú támogatás sehol igazából.
Ez a poco f2 pro még igazán csúcs vétel volt, azóta kábé semmi sehol.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Motoros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- eBay
- Xbox Series X|S
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest