- Nosztalgikus húrokat megpendítő házzal rukkolt elő a SilverStone
- Úgy gondolja az NVIDIA, hogy az új GeForce-okon nem olvadhat meg a tápcsaltakozó
- Aktív hűtéssel érkezik a SilverStone legfrissebb M.2 bővítőkártyája
- Gyorsan Snapdragonnal: Acer Swift 14 AI tapasztalatok
- Párban járnak az Intel Arc B580 VGA-k az ONIX háza táján
- Notebook hibák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- CES 2025: titokban még hozott pár új processzort az AMD
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Plazma TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz Toth_Jani #4970 üzenetére
Az kemény, akkor még hónapokig semmi.
Klaya86: EEA Globál-ból a legfrissebbet.
Jah még valami amitől már szétvet az idegen. Van 2 Facebook profilom, a másodlagost marketplace-re használom.
Egyszerűen nem tudom rávenni az app-ot hogy lássa a telefonon lévő képeket. 6 darab régebben letöltött képet mutat csak. Megadtam már minden engedélyt, töröltem az app adatokat, visszavontam az app klónozást úgy is ürítettem az adatokat, újra leklonoztam majd bejelentkeztem és mindig ugyanazt mutatja(persze azok a képek már nincsenek a telefonon csak hogy legjobban felcsessze az agyam). A hajam már kitépem, hogy ahhoz is a Poco F1 kell hogy meg tudjálak oldani egy hirdetés feladást mert azon persze ez is működik. A sima Facebook app is látja a képeket F2-n csak a klónozott nem. Sehol nem találok megoldást rá. Semmilyen fiók szinkron nincs bekapcsolva. Ez is valami undorító bug....[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 pro 128GB független Sierra Blue, makulátlan
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB újszerű 12 hó jótállás/áfás számla
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Dual SIM Phantom Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- iPHONE 6,7,7+,8,8+,SE2020,SE2022 teljes kijelzős üvegfólia.
- Mcdodo OT-6550 USB-A - USB-C OTG átalakító adapter.
- Iphone,Ipad,ipod prémium minőségű MCDODO szövet bevonatos töltő-adatkábel.
- BASUES 20 W-os USB TYPE-C gyors töltőfej.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest