- Új platformra vált a ZONE kézikonzoljával a Zotac
- Új kategóriákat kap a DisplayHDR True Black és a ClearMR
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Hmm, ennek láttán még én sem kapok hányingert, mint a túlvastagított almalogós ajtóéket idéző elődjétől.
Más kérdés, hogy ezt az elszabott hatvanakárhány százalékot én biztosan nem tudnám semmire se használni, mivel F sor függő vagyok.
Másik kérdés, hogy milyen kapcsoló van a 622-ben? Choc?
Egy fokkal értelmesebb választásnak tűnik, mint a 621-ben lévő semmivel sem kompatibilis MX lópofi.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Amerigo57
őstag
-
Fred23
nagyúr
G502 tömeg felett talán fölösleges is bemutatni egy egeret, pozitív kimenetel, végkövetkeztetés kizárt.
Szerk.: ITT más súlyokról beszélnek!
[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
válasz CM Hungary #36 üzenetére
Körülbelül mikorra várható (és egyáltalán várható-e), hogy kapható lesz itthon ismét a CK550 magyar kiosztással?
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz CM Hungary #32 üzenetére
<3
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Locutus
veterán
válasz CM Hungary #32 üzenetére
De progémerpukkasztás gyanánt legyen egy 70g-os wireless csúcsegér
Apropó, a tavalyi CES-en bemutatott lapos billentyűzeteket nem lenne ideje piacra dobni?
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
CM Hungary
Hivatalos
Szuper! A következő egerünk "whale" kódnéven készül.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz J.J. András #29 üzenetére
"és FONTOS: régen lehetett hitelesen tájékozódni !"
Most is lehet.
Ékes példa ezen hír, mely hitelesebben nem is adhatta volna vissza a várhatóakat. )
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
LoxChatterbo
csendes tag
Jók a CM egerek de az a bizonyos műanyag borítás lehetne "kellemesebb" fogású is.
Master Keys Lite-ot használok, az egere elég ...caffease.hu - igyál te is hazai pörkölésű minőségi kézműves kávét!
-
J.J. András
őstag
de ne haragudj, HOL AZ EXCEL ?
Akkor nézz meg egy számomra még mindig etalonnak számító computerbase oldalt, na ott találsz az oldal saját cégformájára alakított excelt...Itt ezt mostanság "divat" nem megcsinálni, akkor is valami olyan adatok kerülnek benne rögzítésre ami hasztalan az átlag "user"-nek is..... és aki nem akarja végig olvasni a cikket, hírt, beszámolót, nem tud tájékozódni... és FONTOS: régen lehetett hitelesen tájékozódni !
van egyfajta olyan állandóság, amit az ember a genomjában hordozva szeret és keres.... persze tudsz alkalmazkodni, ha kell, de minek, ha nem muszáj ???? (lásd evolúció - de ez nekem sem a jó iránynak tűnik)
és ezért nem kell megsértődni és bannolni stb.... saját véleményem !
'' ...Client Estwood bekaphatja, hóóó....''
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Én speciel egy konyhai robotgépet néha jobban díjaznék.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Amúgy nem, mert elmaradt. A társaság fele dögrováson volt (két hetes időintervallumra beleértve engem is, szóval élménydús ünnepek voltak), meg az áramellátás is akadozott aznap a szerkiben.
Az esetleges új időpontig maradnak az itteni pinyós mini-LAN-ok. A legutolsó tegnap volt. : >
-
McSico
senior tag
Eddig nem tudtam miért volt olyan hiányérzetem, mit lehet még egy egérre tenni. Hát OLED kijelzőt...
"Ha bármi rossz dolog ér az életben, gondolj arra, hogy egy elkényeztetett kurvának mindig rosszabb!"
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ha szeretsz téglákat toládozni, arra biztos zsír lesz.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Nah most akkor böngészésre és időnként egy kis falloutra jó ez az egér vagy sem?
Arany van az asszonynak is és nem vezet tőle se jobban, se rosszabbul... -
Synthwave
HÁZIGAZDA
: D
yw
-----------------------------------------
(#14) 5150: Egész jó, egész jó. : >
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz -Skylake- #15 üzenetére
Ühüm. Az USB-n analóg jel megy? Egyezzünk ki annyiban, hogy maximum jól néz ki, ha aranyozva van, hangzatos is, de igazán haszna az nincs. Ha meg már oxidálódik a csillió dolláros gayming egéren a csati, már tökmindegy: az ablakod alatt tobzodó éhes sugárfertőzöttek nagyobb problémát jelentenek. ))
A harisnyázott kábel egy egér esetén arra jó, hogy a vezeték nehéz és merev(ebb) legyen, meg elhúzza az egeret valamilyen irányba. Ja, és persze, hogy növelje az árat.
Egy normálisan rögzített zsineg esetén az égvilágon semmi szükség "extra védelemre", ami csak gátló tényezőket iktat be a komfortos napi használatba.
[ Szerkesztve ]
-
Ghoosty
őstag
A réz jobb vezető, mint az arany.[link]
Aranyat nem kopásállósága miatt használják, hanem a korrózióállósága miatt.
Az esetlegesen kialakuló egyenetlen oxidréteg/korrózióréteg miatt zajosodhat a jel, ezért használják processzoroknál, mert ott számít. Egy USB-s egér esetében nem jön létre ez miatt akkora jeltorzulás, hogy a felhasználást módosítja, bár műszerrel ki lehet mérni." A világon minden komoly otthon használatos kábel harisnyázva van,"
Akkor nekem nincsen otthon komoly kábelem. Csak egy vasaló és egy alsó kategóriás egerem kábele van harisnyázva. Ez utóbbit szeretem, nem tapad az asztalhoz. Előző az zavaró volt mert tapadt és esetenként tolta vissza az egeremet.
-
5150
aktív tag
Nagyjából egyetlen szavaddal sem tudok egyetérteni. A cpu és vga érintkezők "aranyozott" mivoltát és az aranynak, mint "nagyobb kopásállóságot biztosító" jellegét is beleértve.
"Az információ korában az evolúciós szelekció azokat tizedeli, akik képtelenek a hamis információt megkülönböztetni a helyestől"
-
-Skylake-
addikt
Hát mondjuk csatlakozót leginkább azért aranyoznak, mert egyrészt jobb lesz a vezetőképessége ,másrészt pedig az aranyréteg nagyobb kopásállóságot biztosít. Egy VGA-n, RAM-on , CPU-n is aranyozva vannak a pinek és nem azért , mert a gyártó le akar húzni. A kábelharisnyázás sem egészen arról szól, hogy hogy verjenek rád még 10 forintot. A világon minden komoly otthon használatos kábel harisnyázva van, mechanikai védelmet ad, sokkal nehezebben gubancolódik össze. Arról nem is beszélve , hogy sokkal ízlésesebb megjelenést is ad egy vezetéknek. (persze ez már """szubjektív""")
Ezentúl viszont a továbbiakban én nem kívánok reagálni, mert olvasva a hozzászólásod számomra azért elég egyértelművé vált , hogy nincs miről beszélnünk.[ Szerkesztve ]
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
5150
aktív tag
válasz -Skylake- #12 üzenetére
Én nem ő vagyok, talán jobban ki tudná fejteni, de azért megpróbálhatom.
Dióhéjban: "A kábel burzsuj és szemérmes fajta, hiszen harisnyát hord" Burzsuj alatt szerintem a "fölösleges cicomát", nem a társadalmi osztályharcos bélyeget értette. Mint a francia páholyokban anno a rizsporos paróka az egyéb kellékekkel. Miért fölösleges cicoma? A gémerek egy része (%-ot nem tudnék mondani, de tapasztalataim szerint kb. 1/3a) iszonyúan utálja, feleslegesnek, sőt "akadályozó tényezőnek" tartja a harisnyázott kábelt. Olyanokat is láttam, akik inkább lefejtették, mert feleslegesen merevvé teszi a kábelt, idővel "becsomósodik", gyűjti a koszt, foszlik, bolyhosodik és sorolhatnám. Van, akiket nem zavar pl. engem sem (csak nagyon néha) akiket viszont igen, azokat nagyon. A "burzsuj" jelzőt esetleg még azért is aggatta rá, mert a gyártók imádják "prémium featureként" feltüntetni az ilyen kábeleket az egereiknél. Vagyis kicsit olyasmi vakitás, mint a led orgia bizonyos termékeken, kizárólag a "fogyasztó megelégedési faktorát emelendő".
"végén egy aranyozott USB csatlakozót fityegtetve" Még mindig nem ő vagyok, de a "fityegtetve" szóra, ebben a környezetben egyből bevillant a "luxus ladán a slusszkulcs vagány, nyuszifarokkal a végén, szentkép mellett playboy jelvény, te meg a téboly szélén" klasszikus (és a noname teniszütő a hátsó szélvédő előtt ) a '90-es évek eleji arcoskodó műmájerkedésekkel, amiknek a világon semmi értékelhető gyakorlati hasznuk nem volt az olcsó "villogáson" kivül. Ehhez kapcsolódik az aranyozott usb csatlakozó, aminek hasonlóan sok értelme van (plusz felárért, hogy érezd a "prémium" törődést)
"Az információ korában az evolúciós szelekció azokat tizedeli, akik képtelenek a hamis információt megkülönböztetni a helyestől"
-
-Skylake-
addikt
Rendben, legyen. Sajnos en akkor nem ertem, hogy mikor hol es miert fogalmaz "gunyosan" (...egy szakmai cikk iroja...), de akkor gondolom segitesz. Egyetlen dolgot kerek :
"A kábel burzsuj és szemérmes fajta, hiszen harisnyát hord, végén egy aranyozott USB csatlakozót fityegtetve."
Ezt az egy mondatot magyarazd el nekem.
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
5150
aktív tag
válasz -Skylake- #10 üzenetére
Szerintem meg fő a változatosság és direkt jó, hogy ha "szint" visz bele, mégjobb, ha humort csempészik bele. Ha pusztán száraz adatokat akarsz olvasgatni, kapj elő egy excellt. Ezt pedig "nem kell fogalmazni nemhogy szepen, sehogysem" ki mondja meg? Te? Attól még, hogy nem úgy ir, mint egy lelketlen, fantáziátlan, sótlan gép, nem lesz kevésbé "TECH". Nekem kifejezetten tetszik. Talán az a baj, hogy nem érted mikor, melyik paraméternél miért fogalmaz gúnyosan. Én véletlenül értem és jókat röhögtem.
-
-Skylake-
addikt
en mar a cimbol meg tudom mondani, ha o irt valamit. nagyon durva. az benne a legrosszabb, hogy ez egy TECH oldal, ez nem szepirodalom. nem kell fogalmazni nemhogy szepen, sehogysem. az a jo az IT-ban, hogy minden merheto benne. egy monitornal nem kell semmirol odakat zengeni, x inch, x hz , x felbontas. mindenki erti. szerintem borzalmas egy IT oldalon igy irni. nincs ezzel semmi gond amugy, csak nagyon nem itt van a helye szerintem. ez egy szakmai oldal, ez pedig korantsem szakmai megfogalmazas es a celjat sem eri el, mert ettol nem jobb olvasni, cserebe viszont sokkal rosszabb.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Tökmindegy az etimológia, hogy miből van pénze, mert a lényeg, hogy pénzes (ha nem a pejoratív polgári értelmezését vesszük) ---> aranyozott USB-re utaló metafora.
Amúgy thx.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Nekem tetszik a laza hangvétel, de a burzsuj szót rosszul használod.
Ezt emberekre szokás mondani, akiknek (általában mások kizsákmányolásából) sok a pénzük. Ha jól tudom, eredetileg a kommunista szemléletűek kedvelt szava volt.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
-
5150
aktív tag
Marha jó bemutatás lett, köröket ver az egérre Hosszú volt a lanparty?
-
Termigáßor
aktív tag
Na ja kicsit Logout-os lett a hangvétel. Amúgy mi a baj a medve méretű felhasználókkal?
Egyébként a shell design nem lenne rossz a baloldali szárny nélkül. Ránézésre is legalább 10 grammot lehetne nyerni annak tömörgumi blokknak az eltávolításával. (de még az is lehet, hogy kétszer annyit)
A 24000(!) dpi viszont elriasztó. Nóóóóórmális?! Ekkora mértékű interpoláció (hiszen a szenzor ennek a felét tudja) garantáltan éreztetni fogja a hatását az alacsonyabb dpi tartományban is. Kivéve persze, ha régi Sensei mintájára úgy oldották meg, hogy csak akkor kapcsol be, amikor a szenzor valódi felbontásánál magasabb dpi értéket állít be a user..
Jobbára ártalmatlan...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nem. Az alapértelmezett, hogy japán helyett kínai Omron van benne.
-
shapphire
aktív tag
Üdvözlendő, hogy egerekről is készül jó pár bejegyzés.
"miközben a gombok alatt (valószínűleg kínai) Omron mikrokapcsolók figyelnek."
Szóval már-már alapértelmezett, hogy a japánok is Kínában gyártanak mindent?
-
Locutus
veterán
Túlerőlteted ezt a nyelvezetet a fordításaidban... a kevesebb több lenne.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyarországra is megérkezett a Honor X9c
- Politika
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Futás, futópályák
- Projektor topic
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest