Bemutatkozott a Cooler Master bálna-egér hibridje

A tajvani multi az MMO-mágusok asztalait vette célba a Fradi kolbász vezérelvét követve.

A Cooler Master nehézsúlyban induló nyolcgombos rágcsálója másodikként csatlakozik az M800-as termékszériához, és az MM830 típusjelzést viseli magán. Ez volna a gyártó első MMO játékokra kihegyezett kurzorkergető apparátusa, de sajnos a tömegével kissé elszaladt a ló: kábellel 162, kábel nélkül 122 grammot nyom a drága. A szenzor egy 32 bites ARM Cortex-M0-s mikrovezérlővel megtámogatott PixArt PMW3360-as egység, ami 100-tól – most kapaszkodjon meg mindenki – 24 000 cpi-ig skálázódik, mely érték körülbelül tizenkétszer annyi, mint amennyinek igazán értelme van. A szoftveres konfigurálásunk eredménye az 512 kB belső memóriába lesz elmentve.


[+]

A patkány burkolata PBT, miközben a gombok alatt (valószínűleg kínai) Omron mikrokapcsolók figyelnek. A kültakaró bal oldalán, hüvelykujjunk környékén egy rejtőzködő hajlamú D-Padet találhatunk, előtte pedig egy 96 x 24 pixel felbontású OLED kijelző lézeng, melyre kiírathatjuk az APM-ünket, a cpi beállításokat, fragjeink számát, grafikákat jeleníthetünk meg rajta, és ki tudja még mit kezdhetünk majd vele. Ahogy az lenni szokott, az RGB díszőrség emeli kalapját, most éppen négy dinamikus zónán átívelve. A kábel burzsuj és szemérmes fajta, hiszen harisnyát hord, végén egy aranyozott USB csatlakozót fityegtetve.


[+]

Az MM830-as monstrum már megvásárolható a medve méretű felhasználók nagy örömére, de persze csak akkor, ha hajlandóak az ügy érdekében 80 eurónyi pénzmagnak búcsút inteni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés