Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
Egyre jobb ez a MediaTek. Kína fejlődik, nem kell félteni, lassan kiszorítja a többit is majd, árban biztos. De teljesítményre se kutyák ezek. Várom már
-
FRENK1988
veterán
4 magot az alsóházba
-
NivoSzaki
tag
Azt már eldöntöttem hogy kínai lesz a következő telefonom, én erre várok hogy megjelenjen és normalizálódjon az ára :p
Zopo ZP900
vagy ezt veszem meg
-
devast
addikt
Azt nem nagyon fogják, mert tudtommal nincs benne semmilyen baseband.
Cortex A5 meg pl az msm8225, lassan kezdenek azzal is szállingózni kínai telefonok, később valószínűleg a nagyobb márkák is követni fogják a tendenciát. Itt lesz a csel... Én nem látom, hogy qualcomm roadmap-be lenne cortex A7. Többi gyártó még előrukkolhat valamivel, de a5-el a lowend-ben nem fogják tudni megütni ezeket a mtk chipeket.
A5-nek egyébként sincs sok értelme mára, szinte mindenki csinál már A9-et, nagyon olcsóért is, és az jobb mint az A5... (kivéve az akkuidőt) -
Silentfrog
veterán
válasz
Stanley-B. #1 üzenetére
Valóban ez a tendencia. Lehet,hogy meg kellene lassan tanulnom Kinaiúl?
-
kolosanyi
veterán
A7? Erről nem is hallottam még, sürgősen utána kell néznem...
De igen, elég jók ezek a chipek, semmi kifogásolnivaló nem lehet velük szemben. A tényleges fogyasztásra nagyon kíváncsi vagyok, főleg összevetve egy S4-el. Mennyit számíthat, hogy ez A7? -
beers
addikt
válasz
Stanley-B. #1 üzenetére
Így van, a 6575-ős telefonok így is megeszik az itthon kapható mini pro és hasonló kaliberű telefonokat!A dual simről ne is beszéljünk.....!
-
Stanley-B.
őstag
Kína megállíthatatlanul jön és egyre inkább kezdenek ráérezni, hogy merre kell indulni, ha nem csak belföldre akarnak szállítani.
Előre látom, hogy 200USD körül 4 magos telefonok fognak szállingózni Kínából március környékére
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest