Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter Kiss
őstag
Nem támogathat olyat, amire rá van írva, hogy nem végleges, ez mindig így volt. Támogatást stabilnak minősített szoftverekre lehet adni, arra tudja mondani az AMD is, hogy igen, ezen menni-e kell ennek és ennek a szintén stabil driver-nek. Támogatást itt azt jelenti, hogy kvázi garantálja a helyes működést.
Ezért nem értem ezt az összekapcsolást, hogy ki nem adott kinek tesztelésre driver-t. A linkelt fórumon is egy random ember írja, aki vállalta az Insider programot, hogy épp nem megy neki valami normálisan - ez így szokott lenni, ilyen előfordul, ezért is hívják insider preview-nak.
Ezektől függetlenül a Microsoft, az AMD, az Intel és mindenki más is bizony tesztel. Windows 11 megjelenésére hozni kellett egy döntést, mi lesz kész, mi lesz rendben, a többinek meg várnia kellett kicsit, míg be lett építve, ki lett adva. A javított AMD driver-t sem a Windows 11 kiadása után kezdték el faragni, hogy jaj, ezt benéztük, hanem jó eséllyel már előtte. Ilyen a show business.
-
hallador
addikt
Látom téged nem zavar, hogy a W11-ről szól cikk, és nem W10-ről. Persze mindenről más tehet, nem akartok leszokni Magyarországon erről a mindenről más tehet mentalitásról? Gondolom, most elvárnád hogy más keressen jó magyar szokás szerint bizonyíték hogy miért volt így, elég az, hogy az AMD lusta volt ennyi. Aztán menjél vissza nyugodtan a K5-ig nézegetni miért ment jobban DOS 6.22-őn a DIR parancs a Pentiumon. Kifogások mindig vannak, csak a cikk nem erről szól, hogy szerinted milyen a világ....
-
hallador
addikt
válasz
Peter Kiss #46 üzenetére
As far as I am aware, AMD doesn't support AMD Drivers on Windows Preview OSes.
Szerinted ez mit bizonyít? -
hallador
addikt
Csak nem sikerült utánanézni, segítek. Fikázás, meg a mindenki hibáztatás helyett.
Én értem, hogy az Intel lefizette az AMD-t hogy kicsesszen magával és ne adjon ki insider preview teszteléshez drivereket, meg azt is elhiszem, hogy a Microsoft direkt kicseszik magával, hogy minél kevesebb Windows-t adjon el, és szidja akinek az Intel lassú, és a Ryzenen tényleg gyorsabban futna, csak az AMD nem tehet semmiről.
Hiába na.... A világ csakrája...
-
Peter Kiss
őstag
válasz
MikeWazowski #30 üzenetére
Frissítettem a Windows 10-esemen a pakkot, és nekem sincs itt a Ryzen séma, előtte volt.
Illetve eddig mintha a driver felismerte volna, ha már fent van az adott komponensből legalább ugyanaz a verzió, de most simán tudom még egyszer telepíteni ugyanazt. -
drkbli
tag
válasz
Dragon3000 #38 üzenetére
Nem érzel egy kis ellentmondást? Az OS ütemezőjének feladata a megfelelő magra rakni a feladatot.
-
hallador
addikt
válasz
Dragon3000 #38 üzenetére
Nem adott a tesztelőknek megfeleô drivert. Szerinted kinek a hibája? Tehát mikor kijött a w11 utána kezdek hibát javítani. Szóval nem nem igy van. Elcseszte az AMD spóroltak. Ez nem baj csak nem kellene a szokásos ki a hibás és miért mi nem tipikus hozzáállással megindulni. (Nemzeti sport)A tények nem ismerete nem zavarja össze a tisztánlátásotokat.
Erről több oldal beszámolt az AMD saját oldalán is. Tehát visszakereshető. Találgatások helyett. -
PuMbA
titán
válasz
Semmi.
-
LGG555
aktív tag
válasz
MikeWazowski #34 üzenetére
A gépházban kell keresni:
-
MikeWazowski
veterán
Valaki segítsen pls. Miért lehet, hogy nincs ott több séma. Nem találok megoldást a neten. A Driver összes eleme pedig telepítve van...
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
MikeWazowski #32 üzenetére
Minden ryzen megoldáshoz jó a driver, a séma hiányát majd egy hozzáértőbb ember megválaszolja.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Dragon3000 #31 üzenetére
Ami a fenti cikkben van, azt tettem fel. Lehet, hogy nekem nem az kellene?
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Amd chipset driver fel van telepítve? Mert az hozza létre a ryzen sémát.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
MikeWazowski #28 üzenetére
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Dragon3000 #27 üzenetére
Ott meg csak kiegyensúlyozott lehetőség van... vagy létre kéne egyet hoznom? Bocsánat, nem értek hozzá...
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
MikeWazowski #26 üzenetére
Elnézést rosszat írtam, "Energiaséma kiválasztása" kell neked.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Dragon3000 #25 üzenetére
Megtalálja a kereső, de ott mire kell menni? Képernyő kikapcsolás meg alvó állapot kezdeményezése van. Én itt mindent a soha lehetőségre állítottam.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
MikeWazowski #24 üzenetére
"Energiaséma szerkesztése" Win11 esetében nem adja ki a kereső, mint win10-nél?
-
MikeWazowski
veterán
"viszont a két régebbi processzordizájn esetében még ki kell választani az "AMD Ryzen™ Balanced" energiasémát is az optimális működés érdekében. Általában ez alapértelmezetten megtörténik, de érdemes ránézni a vezérlőpult energiagazdálkodási lehetőségek menüjén belül." - ezt hol találom win11 alatt?
-
GodGamer5
addikt
Na végre. Felraktam és egyelőre nincs változás, benchmarkban is kb ugyanaz mint volt, (kicsivel gyorsabb a gép mint win 10 alatt). Elvileg mostmár megszűnt a ram leak probléma is.
-
-
válasz
Meteorhead #6 üzenetére
Isten ments hogy kiirtsák az vezérlőpultot, a gépház az egy kalap sz@r!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Szerintem érzed te is, hogy nem erre utalt. Nyilván ha AMD-d lenne, akkor nem lettél volna ilyen boldog a dolgok alakulásától.
Most ha majd kijön valami teszt az új Intel bigLittle vs. Ryzen procik kapcsán, akkor majd mehet a találgatás, hogy vajon felrakták-e kézzel a chipset drivert a teszt előtt...
-
Meteorhead
aktív tag
"...de érdemes ránézni a vezérlőpult energiagazdálkodási lehetőségek menüjén belül." Uram atyám, ezt még mindig nem sikerült kiirtaniuk? A Windows 10-re már keresztet vetettünk, hogy sosem lesz egy egységes kinézetű valami, de Win11-be átrángatták ezt a dinoszauruszt?
-
GreatL
őstag
Nem tudom... Intelnél nincsenek ilyen problémák?
-
Sanya
nagyúr
Kiforrott az operációs rendszer, úgyhogy gyerünk hajrá, telepítsük fel azonnal
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 9 7950X3D 16-Core 4.2GHz (128MB Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor!
- Intel Core i7 9700T - TDP 35W - 8mag/8szál - Eladó!
- Ryzen 5 5600X 1 év gari
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest