Hirdetés
- Az ASUS sem feledkezett meg a kvantumpontos OLED monitorok szegmenséről
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- Felsőkategóriás NVMe SSD készül a Kingston boszorkánykonyháján
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
arukereso szerint itt is 90-től indul. Gondolom van szállítás + EUR-HUF átvátlási költség emiatt lehetnek minimális eltérések, kb mint főváros-vidék viszonyban. Amúgy megnéztem az rx460-at ebayen Isrealből 45, de ez ugye nem játszik mert rájön egy csomó költség, UK-ben 48 itthon szintén 48 a legolcsóbb.
-
deicide
veterán
Az a különbség tényleg nagy, én sem értem, én ugye azt látom, hogy hozzánk mennyiért jön be, azt nem, hogy pl a Német disztrik mennyiért kapják, de a nagyobb piacból kifolyólag biztos olcsóbban. Illetve nyilván pl a vizes bolt árazására sem vagyunk ráhatással, ebből a kettőből simán kijöhet a differencia.
-
Tök jó volt a múltkori összefoglalód, de ezek az árak nem jönnek ki belőle. A 8GB-os referencia RX 480 indulóára az EU-ban 269 EUR, ez kompenzálva az ÁFÁ-val 90e FT - ehhez képest itthon 100e felett nyitottak.
Szóval a magyar vásárlók 10e FT extrát fizetnek pl. a németekhez képest - ha ezt a pénzt nem a magyar kisker és nem a magyar nagyker teszi zsebre, akkor ki? -
deicide
veterán
Kicsit kezdem már unni, hogy minden VGA-s topikban előjön ez a "kereskedő a geci" téma.
Még mindig úgy működik Magyarország, hogy első körben a hivatalos disztribútorok tudnak kártyához jutni, ennyi az ára, nincs rajta gigászi haszon.
Aztán ahogy telítődik a piac, megjelenik a termék szürkeimportban is (áfacsalás, ha mond valamit) és ekkor hirtelen esik a termék ára akár 10%-ot is. De nem azért, mert a mocskos kereskedő már kevesebb árréssel is beéri, hanem az áfa egy része tűnik el az árból.Sokan meglepődnének pl, ha hirtelen eltűnne az összes áfázós cég és mindennek a valódi árát kellene fizetni, aztán egy i7 6700K mondjuk hirtelen nem az árgépes PCX áron (108k), hanem csak az eDigitalos (123K) áron lenne elérhető. Csak ez még az államnak sem nagyon érdeke, mert rettentően visszaesne a fogyasztás. Ennek miértje viszont már nagyon messzire vezetne.
Viszont a mostani nVidia és AMD széria a disztribútorok szempontjából pozitív, hogy hiány van, mert egészen addig mi is el tudjuk adni a kártyákat, amíg szürkében nincs, márpedig pl 470/480 még hivatalos csatornában is alig van. Cserébe ebből a felhasználó annyit lát, hogy a bu*i kereskedő mennyi hasznot rak rá. De már megszoktuk.
-
VinoRosso
veterán
7-8 éve csak használt cuccot veszek, más gépekbe is nem csak sajátba, az esetek 5%-ban veszek újat amikor valami ritkaságot akarok ami nincs használtban. Abszolút nem éri meg újat venni semmi műszaki cuccból mert marha gyorsan inflálódik (kivétel amikor ilyen 50+ %-os akciók vannak). Alig volt gondom használttal, memóriával, procival soha, pedig rengeteg volt a kezeim közt. Amihez nem tartozik komolyabb nyák azt teljesen nyugodtan meg lehet venni. Alaplappal meg VGA-val voltak defektjeim, de marginális százalékban, ha összevonom az árkülönbözettel az új árához képest még mindig sokkal jobban jövök ki. Mondjuk legyen csak 2/3 az ára a használtnak átlagosan, akkor ugye 1/3 pénzt nyerek ha nem megy tönkre annyi idő alatt amennyi gari van a másikra (ha később következik be a defekt akkor ugye az újjal is ugyanúgy bukok ráadásul a teljes összeget ), ha meg tönkremegy 2/3-ot bukok. Vagyis hosszútávon kétszer kell 1/3 pénzt nyernem ahhoz, hogy nullán legyek, mert 2x 1/3 - 2/3 =0, Azaz ha 33% eséllyel hibásodik meg nálam a kártya mondjuk 3 év alatt akkor vagyok ugyanott mintha újonnan venném 3 év garival.
A tapasztalatom az, hogy még az olyanoknál is mint alaplap, VGA, monitor ez kb 5%, vagyis ha a 33-ból leveszem még akkor is bőven mehetek lefele de még a 10-ből is. És akkor hozzáteszem, hogy van olyan cucc ami féláras, vagy olyan amin van még 1-2 év gari hátra pl 950 esélyes, hogy garis stb... meg az ember meg tudja nézni, hogy kitől vesz, első tulajtól, magánszemélytől, akinek van pár biznisze fél év alatt, vagy valami javítóműhelyből amelyik fossa ki magából a javított alkatrészeket (nyilván ilyet nem érdemes venni mert ez ideig óráig megy)Én a használttal kapcsolatban inkább a csalóktól félnék, mert ha csak random szűrés nélkül bizniszel az ember akkor elég sok ilyenbe lehet belefutni, különösen ha valaminek jó ára van ott 10-20% ilyen, vagy hibásat küld vagy egyátalán nem is küld semmit. De erre van a megbízhatósági rendszer, meg a vásárlás előtti próba illetve próbagari.
-
FefeeX
veterán
Godmax, AxBattler: köszi a segítséget! A 760 a tesztek alapján ugyan erősebbnek tűnik 8-10%kal, mint a 950, de többnyire gari nélkül 35+-ba futnak a 760-ak is itt a PH-n, gyári hűtéssel, és ehhez képest 40-ben van 950 Strix, ami szinte abszolút nulla a zaja a tesztek alapján. Hajlok rá, hogy teszek egy 38ezres ajánlatot, és akkor elvileg minden le van tudva... (azért a 760 mindenhol általam talált tesztben jóval erősebb, mint az 570-esem, a 750Ti az amit eleinte magabiztosan vert az 570, de ki tudja, driverben ezt mennyire hozták vissza azóta)
Amúgy a Strixnél állítólag csak 60 fok felett forognak a ventik, ami ráadásul a terhelésnél sem egyből következik be...
Ja és gondolom fogyasztásban a 950 megáll az 570 felénél...
-
válasz
GeryFlash #75 üzenetére
1 játék számait linkelted, az elég kevésnek, egyoldalúnak tűnt. Egyébként nem butaság: ha Nvidia alatt jobban futó játékokat tolsz elsősorban, akkor szvsz érdemes lehet vadászni apróról egy jól árazott 960-ast, garival, 4GB memóriával. Vagy várni a 1050-esre.
(#77) VinoRosso
Amikor ilyen nagy a különbség a 2 és 4GB-os modell teljesítménye között, akkor roppant előremutató egy 2GB-os kártyát ajánlgatni. Már ha az illető nem tol VGA-ra kevésbé igényes játékokat.(#81) FefeeX
Tudtommal a Blizzard címek jobban futnak Nvidia-n, a felsoroltak pedig egy erős procival maxon elfutnak akár már egy 750Ti-n, 950-en meg pláne - utóbbiakból vennék egyet használtan, oszt' mehet rá a passzív borda![Nem akarok mindenáron a Radeon mellett kardoskodni, mindenkinek a saját igényeihez mérten kell VGA-t venni/ajánlani! Én is megvárom még a 1050-est, ill. a bővebb, olcsóbb RX460 palettát.]
-
Godmax
tag
Nos, én is így voltam vele, mondom Skyrim is mily szépen megy majdnem maxon a GTX750-esemmel, minek cseréljek. Aztán csak befigyelt a jelenlegi 760oc és felpattant pár mod, az állam meg le
. Szóval "duplázni" szinte mindig van értelme.
Ja, bekevertem valamit, 570-ed van... hát igen, valóban nincs különbség, szerintem a helyedben tényleg kivárnék egy kb dupla teljesítményű kártyát.
-
Godmax
tag
Lehet, hogy igazad van bár nem vennék rá mérget, mert szerintem a GTX 760 már a legkisebb árának a környékén van. Erő/érték arányban szerintem nagyon jó. Én kb 1 hónapja vettem egy OC-s ASUS-t 30k-ért, ennyiért (vagy kb ennyiért) el is megy majd szerintem. De ha ma vesz egy 950-et 40 körül, minimum 5k bukóval adja majd tovább ugyan azt a teljesítményt. (és ugye eleve olcsóbban veszi a 760-at) Garihoz nem nagyon tudok hozzászólni, max annyit, hogy soha életemben nem gariztattam még videokátyát pedig volt pár és 1 kivételével mind használt. Nem mondom, hogy nincs értelme, csak szerintem kicsit túlértékeljük ezt a gari dolgot.
-
FefeeX
veterán
Valami gond lehet ott, kitakarítom, meg utánaolvasok, mert a teszteken az 570-re is 40dB-t írnak, és állítom nálam hangosabb és rázza a házat, pedig CM Silencio 650-ben van...
A 950nél jól hangzik a tesztben a 10perc BF4 után is 36dB ami a házamban kb annyi, mintha nem is lenne benne... -
FefeeX
veterán
Alapvetően azon is gondolkozom, hogy zavar-e annyira az 570 hangja, hogy hasonló erőért fizessek, mert amit használok arra tökéletesen elég (maxon fut a StarCraft2, Diablo3, Civilization V)
A Strix-ért ha garantáltan halk, a +18-20ezer még talán megideologizálható valahogy, mert azért valamivel erősebb kártya, és nem baj, ha van tartalék...Meg tetszik a dupla venti
Ha nem muszáj, nem ruházok be vadiúj kártyára, viszont nem hátrány, ha fut vele a Hackintosh is (950 Strixre már találtam megoldást) -
carl18
addikt
válasz
rezessanyi #53 üzenetére
A boltokra és az országra gondoltam, mivel ez a elég erős kártya lesz mondhatni ezért az árért cserébe! Így a webáruházak úgy vannak vele na nehogy már olcsóbban adjunk egy erősebb kártyát. egyből Becsusztatják 45-50E közé, + rájön a 27%-os áfa meg tököm tudja még mi!
és így lesz egy Amerikai szinte olcsón kártyából magyarországon egy középkategóriás áru videókártya! -
-
VinoRosso
veterán
LOL vegyél egy 950 Strixet használtan. 38k-ért már jó vétel. Ez halk nem fogyaszt sokat és kb mindenre elég ami egy átlag gamernek kell. Vagy veszel egy referencia 660Ti-t 30-ért és teszel rá egy böszme bordát és megrántod.
-
GeryFlash
veterán
válasz
AxBattler #68 üzenetére
Nem csúsztattam, eskü nem néztem évgig csak az első 3-at, és ott a Hitman-Total War-Tomb Raider trióban lenyomja a 960-at, többinél nem, nem is erre irányult a kommentem (hogy melyik erősebb), hanem hogy sokan képesek használtan egy mondjuk így kb ugyanolyan erős videokártyát használtan többért adni. De sokan a 960 bolti ár szintjén akarják eladni, ami nevetséges (azért zavar, mert számomra pont ideális lenne a kártya, de így megfontolandó nekem, hogy egy 0 perces 460-at vegyek mint a sok elborult Nvidiás portékája közül valamit)
-
Reggie0
félisten
válasz
#65755648 #36 üzenetére
Az a majd 3 fps szemmel baromira latszik. Ezert erdekes a szazalekos elteres, mert nem mindegy, hogy 10-13 fpsrol van szo, vagy 100-103 fpsrol.Na az utobbinal torolehted ki, de az elobbinel szembetuno lesz a kulonbseg. Ez all 30-33-ra is, latni fogod(kivetel ha konzolos vagy, mert ott a diavetites a standard).
-
FefeeX
veterán
Egyre tanácstalanabb vagyok, hogy mit csináljak
Ahány teszt, annyi féle végeredmény, meg vélemény.
Amit néztem, a tesztek alapján a GTX 570-em erősebb, mint a 750Ti.
A 960 meg jóval erősebb, mint a 750Ti, tehát elméletileg azért megeszi az 570-emet is.
Ez meg megveri a 960-at, de a 950-et meg a 750-et nem, ami már magában elég paradox szitu.
Ehhez képest kb 20 körül lehetne megszabadulni az 570-től, és egy ilyen meg 50 körül van. Bárhogy nézem, azért remélhetőleg több krafttal, mint az 570. ÉS ami a problémám, az egyetlen az 570-nel, hogy hangos. Gondolom ezek nem hangosak (remélhetőleg legalábbis), de hogy duplázzak az áron kb ugyanazért a teljesítményért... Szóval hogy mi legyen az passz... -
válasz
djculture #64 üzenetére
Az nem csak a felsőházba fog érkezni, HBM2-vel? RX490X & friends...
(#61) GeryFlash
Ez is finom kis csúsztatás volt - ezúttal a másik oldalról.
Igaz, hogy a RoTR-ben lehagyja a GTX960 2G-t, de utóbbi az erősebb pl. GTA5-ben, Division-ben, Witcher 3-ban is.
Persze ha Te a TR-rel tolod éjjel-nappal, akkor hajrá!Egyéb:
A GTX950 megjelenéskor a 960 ársávjába érkezett, és csak jópár hét (hónap?) után normalizálódott az ára, a kapcsolódó topikban mégsem látom, hogy habzana a szájuk azoknak, akik itt a teljesítmény/ár értéket kérik számon az RX460-on. Nájsz. -
Godmax
tag
Szia!
Írták Z10N : "...7870/270X-t hasznaltan 25-30k kozott" AMD fronton, vagy kb ennyiért GTX 760.
Szerintem ezek mind jó alternatívák nem beszélve, hogy itt nincs az, hogy a boltból kilépve azonnal veszít az értékéből ugyebár.Én a GTX760-at talán majd egyszer váltom (jelen állás szerint) egy használt RX 470-el. Majd
, mert én is szeretek 30k körül maradni ezen a téren.
-
djculture
félisten
válasz
AxBattler #63 üzenetére
"2016 vége vagy 2017 eleje táján bemutatkozik a Vega GPU-család, amely tagjai olyan másfélszer lehetnek energiahatékonyabbnak a Polaris chipeknél, a nagy újdonságukat pedig a HBM2 memória alkalmazása jelentheti." Van róla mindenhol hír.. Ez a Polaris csak egy átmeneti széria az energia hatékonyságra kihegyezve ezért nincs is belőle full csúcsra kihegyezett termék.
-
hsrasus
aktív tag
Eléggé vártam ezt a kártyát, mert bár játszogatok, de nekem 30k körüli összegnél többet egy VGA nem ér. Úgy véltem ez már jelent annyi előrelépést a már kissé öregecske VTX3D Radeon HD 6790 hez képest ami nekem van, hogy megérje. Őszintén szólva nem játszom a legújabb játékokkal, de eddig még a régi kártyával sem volt problémám, pedig 2560x1440-ben tolom. Mégis úgy éreztem érdemes lenne váltani. Viszont 40-50k körüli összeget nekem nem ér. Így most nem tudom mire váltsak, lehet hagyom a francba az egészet
Én is megfigyeltem, hogy 5-10 évhez képest ugyanannyi pénzért egyszerűen nem kapsz ugyanolyan kategóriájú kártyát...
-
GeryFlash
veterán
Ha 45 lesz akkor is jobb vétel mint a sok deluded aki a 10%-kal gyengébb 960-at akarják aprón eladni használtan 50 ezrekért
-
hemaka
nagyúr
válasz
noPublicFG #55 üzenetére
Így jobban néz ki.
-
A gond csak annyi ezekkel a kártyákkal, hogy mire ide érnek 45k+ lesz az áruk...
-
VinoRosso
veterán
válasz
noPublicFG #55 üzenetére
Az áramfelvétel nem indokolja a nagy nyákot, így tippre marketing. Mint a nagy csomagolás, parasztvakítás.
A 470 szerintem nem rossz, a 460 ára vicc 50k-ért. Még a teljesítménye is kérdéses számomra mert sok az ellentmondás a különféle oldalak között. Ugyanaz a játék, szinte kottára ugyanolyan beállítások, és teljesen más eredmények.
-
Még mindig nem értem, miért ilyen nagyok ezek a kártyák?
-
Z10N
veterán
Ugy lesz ez $99, mint a 470 $149. Azaz sehogy. A 2gb lesz $109 msrp, ami csak elvetve lesz. Ahogy elnezem a felhozatalt foleg 4gb es dualventis ("what for?" kategoria), amiert majd elkerik a $20-30 felarat.
Low Profile vagy Single Slot a fasorban sincs. Akinek ez a teljesitmeny kell jobban jar ha vesz egy 7870/270X-t hasznaltan 25-30k kozott. Ha annyira kell a memoria, akkor 30-35k kozott 7950/7970-280/280X-t.
Vicc az egesz. Ezert a csonkitott valamiert. Utana meg majd jon a 465 16cu-val, amivel eleve kellett volna jonnie es meg lehet venni megegyszer, illetve a "tovabb csonkitott 470" fogalmam sincs milyen neven, mivel hatalmas a res a ketto kozott (ala 7770 vs 7790). Elore nevetek, hogy az rx450 mennyire lesz megvagdosva $80-ert. Ami egy 7790/260X (15-20k) kategoria alatt lesz. Mikozben van 7850/265/370 (20-25k). Szanalmas.
-
MiklosSaS
nagyúr
Abu, a PH! most sem kapott egy tetves beleposzintu kartyat tesztelesre?
-
@aMoRF
tag
válasz
#20655360 #44 üzenetére
Ott a Pont! Az "első fecskék" a marketing áldozatai. A nagyobb méretű kártya nagyobb erőt sugároz. Tehát jobb játék élményt igér. Kicsit hajazva a placebo hatásra. A kis pénzűeknek meg kell adni azt az érzést mintha a világ legjobb gammer kártyáját vették volna meg. Ez persze autós példával olyan mint egy x5-ös BMW 1,2-es turbó motorral... Megy az de nem az igazi és sok a kompromisszum.
Szerintem a kezdeti "lenyúlás" után megfognak jelenni a silenc&slim verziók, meg a lowProfil edition-ok...
Megvárom. -
lee56
őstag
válasz
kriszpontaz #45 üzenetére
Ez tényleg érdekes, régen amikor 512 Mbnál semmi nem használt többet, azért jöttek a 2-4 GB-os "gamer" kártyák, de most hogy lassan a 16 giga se jönne rosszul főleg hosszútávra, most meg lapítanak.. Hát nem veszik észre hogy a nép tonnányi DDR3-ért kiált?
szerk : Na jahh, talán épp ez a baj, felélték a készleteket akkor..
-
carl18
addikt
Jó kis kártya lesz ez! Usa-ban a 2 gigás verzió 99 Dollár annyiért tényleg ajándék!
Az más más tészta mire magyarországra ér a zsíros maszek változtat rajta!
[link] -
kriszpontaz
veterán
Azt hittem lesz 16GB DDR3-as Ultra Gémer modell is mint a régi szép időkben.
-
tomcat78
őstag
Ejjj régi szép idők...mikor gémernek lenni a kocsmában kellett,és tök mindegy volt,hogy piros vagy zőőőd ásszal nyersz,ha már kártyáról van szó
-
-
Sunnam
tag
Most komolyan. Ha az új szériában ez a legalsó kategória, akkor miért ekkorák a nyákok? Nem lehetett volna kisebbre tervezni? Vagy felépítésre ugyan az mint pl az RX470 csak a GPU/RAM tudása más.
-
30z.Samu
félisten
Hozza, amit vártam tőle, de a későbbiekben kíváncsi leszek mennyit fog változni az ára.
-
törölt tag
Az a majd 10% különbség meg nem egész 3 fps ultra beállításoknál
Amivel a legkevésbé nemes szervedet törölheted ki.Egyébként hogy on is legyek: szvsz a GTX950 a mai játékokban egy stabilan gyorsabb kártya. A jövőben viszont a játékfejlesztők döntéseinek függvényében könnyen megfordulhat a dolog, ahogy az nemegyszer előfordult már és 1-2 játékban már látszik itt is. Plusz, az RX460 már most bevezetőáron is olcsóbb. Egymáshoz képest egyik sem rosszabb vétel.
(#25) R9DEON: Ááá, dehogy. A "körbehugyozza" az csak a 2,5 (kettőegészöt) fps.
Itt már a töredék fps-ek is számítanak! -
paperboy
senior tag
Jelenleg nagyon sokba kerül sztem a 4 gigás verzió... Egyelőre ennyit nem ér, de még a RX470 se éri meg az árát. Borzasztóan el vannak csúszva a kategória árak.
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz
djculture #26 üzenetére
Ebben részben igazad van. ~42k-ért már lehet venni RX 460-at(Sapphire 2GB), és rajta van a kezdeti túlárazás, így egyáltalán nem kizárt, hogy egy év múlva meg lehet kapni 30k-ért.
Miben ér annyit, mint az R7 260X? Utódjának utódja, de kategóriautód(pl GTX 770 - GTX 970), nem teljesítményutód(pl GTX 780 Ti - GTX 970). -
Simid
senior tag
válasz
AxBattler #22 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy ez is DX12 és Vulkan alatt remekel igazán, szóval aki kicsit is előre tervez annak a 460 (ha lesz normális áron) jobban megéri.
-
Lacok
őstag
Jó lenne, ha előhozakodnának low profile-os megoldásokkal is.
-
válasz
djculture #14 üzenetére
A topik eddigi legerősebb csúsztatását sikerült produkálnod, grats innen is!
Egyik játékban a 950 a jobb, míg másikban a 460, ezen kár csámcsogni. Viszont az RX-en 4GB memória van, és a driver-e még nem olyan kiforrott, mint a GTX-é, magyarul sokkal jobban fog állni neki az öregedés.
-
törölt tag
Ez a teljesítmény nekem elég is lenne, de a kártyák nem tetszenek. Nekem is egy kicsi, passzív hűtésű példány kéne.
(Harmadik féltől származó hűtőt nem fogok rászerelni, azok az idők már elmúltak.) -
törölt tag
válasz
guftabi96 #17 üzenetére
Kéne ilyen Ph-es szakszótárat készíteni, hogy ha bárki betéved vhonnan, tudja értelmezi a fórumon leírtakat.
Pl. VGA-k esetén az átlag FPS-ekben mért differenciák a "Nagy Ph! értelmezőszótár" szerint:
- "állva hagyja" = 1 FPS
- "simán lenyomja" = 2 FPS
- "porba tiporja" = 3 FPS
- "szétalázza" = 4 FPS
- "felnégyeli, elégeti, meggyalázza, eltemeti és virágot visz a sírjára" = 5 FPS!!
stb. -
Egyébként ja. Jó lesz az.
Tesztek:
ASUS Radeon RX 460 4 GB STRIX Gaming Review
AMD Radeon RX 460 Review
Review: Sapphire Radeon RX 460 Nitro 4GB
Sapphire Nitro RX 460 OC Graphics Card Review
AMD Radeon RX 460 Review
AMD Radeon RX 460 reviewEzek alapján átlagban a GTX 950 teljesítményét hozza, annál egy hajszálnyival jobb fogyasztással, már 4GB RAM-mal, jobb DX12/Vulkan teljesítménnyel. Nem váltja meg a világot, hozza a kötelezőt: 1080p-s Medium/High single player játékra, e-sport-ra, koca gémereknek tökéletes lesz.
Spececiel örülök neki: elég sokat nézegettem aprón a 950-eseket, de az RX460-nal jobban fogok járni, ha beáll majd az ára, és lesz kínálat a különböző gyártóktól. Úgy 40-45k körül már érdemes lesz beruházni, a mostani 50k fölötti cédulák még röhejesek, de emlékezzünk, ugyanez volt a GTX950-nel is...
-
törölt tag
Ez is olyan lett, mint a szovjet mikrochip.
-
elistvan
őstag
Ezek közül a his hűtője tetszik. Ha jól teszi a dolgát.
-
törölt tag
A kis fehérről valahogy a fehér Nanó jutott eszembe.
De szerintem is inkább spóroljon valaki a legolcsóbb 470 customra még picit. -
Taranti
senior tag
Hát.... az eddigi külföldi tesztek szerint max 1080p, de újabb DX11 játékoknál medium beállításokkal. DX12 alatt azért sokkal szebb a kép. Érdekes viszont, hogy az egyik tesztoldal szerint az AMD ezt a kártyát e-sport játékosoknak szánta, és arra kiváló, illetve DX12-ben biztosan leváltja a GTX750Ti-GTX950 párost.
Várjuk a PH tesztet, ha tehetitek tényleg vegyetek be League of Legends stb. címeket.
-
+1
Már reggel feltűnt az iPon hírben, hogy (az MSI-t nem számítva) a 4GB-os kártyákból nincs rövid, ITX házakba való változat.
Low profile-ról meg ne is álmodjunk.Szóval ez kezd egyre rosszabbul festeni, pedig én erre a chip-re vártam...
Szerk.: Bár a Strix is csak 194mm, ahogy nézem, szóval nincs tragédia.
-
-
törölt tag
Micsoda monstrumok!
Egy slotos nem is lesz? Félmagas? -
törölt tag
A mi gyönyörű országunkban min. 45K+
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Polaris 11-es GPU-val dolgozó alapot sokféleképpen dolgozták fel az AMD partnerei.
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- EVGA GeForce GTX 1080 SC GAMING
- GeForce VGA-k 5080, 5090, Bontatlan, Új, 3 év Magyar garis.
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest