- 3DMark (2013) eredmények
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- HTPC (házimozi PC) topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
nagyúr
válasz
bozarjoska #24196 üzenetére
Hibás a link.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
bozarjoska #24194 üzenetére
Elvileg nem is azért kell, hanem,hogy mentést csináljon. Kérdés, mi lesz az adatokkal beállításokkal.
3. Flash the full rom of the current version [Mandatory]. It will automatically back up system and boot for the OTA survival.
-
bebolint98
tag
válasz
AeSDé Team #24197 üzenetére
A gboard nálam sem müködik renden RR nougaton. Ha egy másik kernelt felraksz akkor az akku kijelzés is jó lesz.
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
Lineage OS alatt futottam bele a következö hibákba, másnál is elöfordultak már?
- Gboard beállítások megnyitása esetén lefagy (ezért nincs hosszú ö ebben a hsz-ben...)
- Akkumulátor visszajelzés fixen a bekapcsoláskor érzékelt százalékon ragad, statisztikák nem elérhetöek
-
bozarjoska
őstag
-
solor
tag
GD 6.10.13-nál leálltam a heti frissítésekkel. Van azóta valami lényeges fejlesztés, vagy esetleg ellenjavallt a frissítés a legújabbra?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
bozarjoska #24190 üzenetére
A 3.-as pontban az van, hogy a jelenlegi verziós zip-et rakjam fel kotelezően. A mostani beállításaim megmaradnak? Kell wipe? Azt nem írja....
-
bozarjoska
őstag
válasz
V.Stryker #24189 üzenetére
Milyen új? 2016.09.17. ekkor lett kiadva az utolsó. Jött egy frissítés valamikor de az kate-re. Amúgy itt van.
-
golyós
addikt
válasz
Izessajt #24183 üzenetére
Viktor 77 által linkelt topicban jobban tudnak segíteni neked.
Viszont a kritériumoknak meg fog felelni, ez biztos
Bátran ajánlom, még mindigbez az egyik legjobb ár-érték arányu telefon.
Ha tavaly márciusban is lett volna a b20 verzió, én is azt vettem volna, de csak amiatt nem cserélem le.
A Note 4 meg még nem tudja a b20at. -
V.Stryker
nagyúr
Valaki belinkelné, hogy honnan lehet letölteni a legújabb ZCX twrp -t és SuperSU -t?
+1 kérdés: MÁr láttam olyan ZCX twrp-t, hogy írják, tartalmazza a 2.76 -os SUperSU-t. Hogy van ez?
-
Egyelőre megy az új dev, a chrome bug maradt.
-
Izessajt
újonc
Sziasztok!
Előre bocs, hogy olyat kérdezek, amire a fórumot végigolvasva valószínűleg megkapnám a választ, de nincs erőm végig olvasni a húszon sok ezer hozzászólásos fórumot.
Szóval venni tervezek egy Redmi Note 3 Special Editiont (az eustocktól), de nemrég egy meizu m3 note-tal eléggé megjártam. Ott végigolvastam a fórumot, ami alapján két hiba jelentkezett több usernél is, az egyik a térerő(mobilnet) ingadozás a másik a mikrofon hiba, sikerült kifognom egy olyan példányt ami mindkettőt produkálta...
Egyszerű igényeim vannak, egy olyan telefont vennék, amit kiveszek a dobozból és működik és remélhetőleg nincs semmi széria hibája, OTA-n érkező frissítéseket felraknám, de ennél többet nem szeretnék vele foglalkozni, csak használni.
Ezek alapján ajánlanátok nekem ezt a telefont?
Van a tapasztalatok alapján valamilyen gyakran jelentkező hibája?
Minden további szoftveres mókolás nélkül tudom itthon használni?Ha egy a fórumot jól ismerő ember ad egy rövid választ azzal már beérem
Előre is köszönöm
-
Pubszon
veterán
válasz
V.Stryker #24177 üzenetére
SuperSU -> Beállítások -> Majdnem legalul van hogy Teljes unroot
Ezután frissítés keresése, letöltöm, telepítí TWRP-ben, majd ha végzett akkor zipből újrainstall a SuperSU.
Ezután ha végez, bejön a rendszer, akkor playből frissítem a SuperSU-t és kész. Én így csinálom, lehet van egyszerűbb is, de 1-3 hetente kibírom.
Pont egy órája csináltam, előtte csak decemberben. -
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
WhiteWalker #24173 üzenetére
És van valami megoldás akkor most root és OTA frissítés együttes használatára?
-
V.Stryker
nagyúr
-
Pubszon
veterán
Hol lehet reklamálni, hogy ha valamilyen funkció nem működik már a sokadik frissítés óta?
Ilyen például a Zseb mód.
Van még más is, csak most épp nem jut az eszembe. -
Új beta milyen? Felnemrakommégvalakikinempróbálta.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
WhiteWalker #24161 üzenetére
Mindkettő volt.
Anomália ugyanaz.. Valamit a MIUI blokkol sztem, de mit lehet? -
válasz
DroiDMester #24153 üzenetére
Ezt a kocsmastílust ne erőltesd itt a fórumon ha megkérhetlek.
-
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Havernak van egy ilyen kis aranyosa, viszont folyamatosan azzal szenved, hogy a Messengernél eltűnik a chat fej. Minden órába újra be kell állítani. Néztem az összefoglalót, de erre vonatkozó leírást nem találtam.
Köszi! -
WhiteWalker
nagyúr
Ma felraktam a messenger és Facebook litetot , ugyanis a napokban sokat kellett hasznalnom a messenger részt és eléggé bele harapott az akkuba , legalábbis a gyari akku infó szerint , meg estére már nem sok szufla maradt a teloba , elég látványosan merült.
Kíváncsi leszek hogy fog alakulni a következő napokban. -
boken
senior tag
válasz
bozarjoska #24150 üzenetére
Nagyon köszönöm!!! -
boken
senior tag
Sziasztok,vinnék a telefont bekapcsoltuk minden törölve de ő feloldó mintát kér amit én soha nem használtam
mit tudok tenni hogy be tudjunk lépni és működjön?
MI Cloud nem mutatja hogy hozzá lenne rendelve a telefon.
pls help.
Köszönöm. -
-
Viktor77
titán
válasz
ToniSoprano #24146 üzenetére
Oda se írd, most lettek törölgetve az apróra való hsz-ek.
-
Amint leállítom a Gsam betteryt a gyári mérőke meghülyül és valótlan pl a SOT mérés. Ha folyton fut akkor kb mindkettő együtt jár, kb. Érdkes.
-
beg
veterán
válasz
DroiDMester #24142 üzenetére
Pont nincs ott leírva, de akkor te sem olvastad el
ZCX a 6.0 default crypted partíciók miatt jött létre, az összefoglaló meg korábban készült.Nem kell mindenkit csípőből oltani.
-
válasz
AeSDé Team #24141 üzenetére
ZCX TWRP kell az tudja kezelni normálisan a DATA partíciót is! De mértnem olvastok összefoglalót ott levan írva ez is sz.tem!
-
AeSDé Team
őstag
Hi!
Arra lennék kíváncsi hogy ha a TWRP nem tudja mountolni a /data partíciót, akkor ROM-ot sem tudok vele telepíteni? A backupjaim /data nélkül mit érnek?
-
Pubszon
veterán
válasz
DroiDMester #24135 üzenetére
Buherával nálam már 150Mbps, sajnos AC-s routerem nincs.
-
ktommy91
addikt
válasz
Savageboy #24122 üzenetére
Köszi a tippet! Végre úgy hasít a net a telómon ahogy kell. Illetve a jó wifi kapcsolat mellé az sem árt ha nem húzza be a féket 600kB-nál a download provider. Utóbbi problémára pedig itt a fix: [How to fix slow download]
miui lassú wifi letöltés
-
twine
veterán
válasz
trebrona #24114 üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!
Letöltöttem/felrakta....Álmomban nem gondoltam, hogy lehet full mókolatlan Magyar nyelvű B20 Xiaomija asszonynak!
Végül lett....érdekes, hogy az updater nem ajánlotta fel, de ez végül is mindegy...
Azért írtam ide, és nem az SE topicba,mert itt kaptam a segítséget...
Respect -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
DroiDMester #24135 üzenetére
Köszi a linket
, pont ennyi nálam is megabitpersecundumra pontosan
-
válasz
Pubszon #24134 üzenetére
Linkeltem korábban már képet a wifiről duhera nélkül ennyit tud!
-
Pubszon
veterán
válasz
WhiteWalker #24124 üzenetére
Na muti akkor egy képet!
-
D0zeR
tag
Ghusty :Ez jó? [link]
-
gusthy
veterán
Ne a töltőn spórolj. Ennyi pénzért, amennyibe ez kerül, lehetetlen töltőt venni.
A telefonod és a saját biztonságod érdekében szánd rá azt a pár ezrest, amibe egy rendes töltő kerül, legyen az Blitzwolf, Tronsmart vagy hasonló.Ezzel a töltővel én a fitnesz karkötőmet se merném tölteni.
-
golyós
addikt
válasz
WhiteWalker #24124 üzenetére
+1 ,Szintén zenész
-
Pubszon
veterán
válasz
KurtCobain #24120 üzenetére
Gondolom AC-n többet tudna.
Azért tud ennyit, mert 1 antennás? -
Pubszon
veterán
Megnéznétek, hogy nektek N-es routeren mennyi a kapcsolati sebesség?
Nekem teljesen a router mellett is max 72Mbps.
3 routerrel is néztem már. -
twine
veterán
Köszönöm mindenkinek a türelmes, segítő szándékot!
Azért, hogy a saját tudatlanságom miatt ne vetődjek árnyékra:
Ezt simán frissítem ahogy leírtátok, 'oszt jóidő!?Mert akkor boldogabbá tettetek mára mint remélni mertem volna
(és ne bántsatok nagyon a fotós screen miatt
csak nem tudtam mit kezdek később a készülékkel, nem akartam, hoyg véletlen eltűnjenek a "SS".-ok a verziószámokkal együt, mert tudtam, hogy jövök majd kérdezni
)
-
twine
veterán
Sziasztok!
Tegnap hirtelen felindulásból vásároltam a feleségemnek egy Redmi Note 3 pro-t(3/32)! Megpistult az amúgy is vérestorkú Nexus4-e, és mivel verbális Xiaomi fan vagyok,
ezt kapta!
De:
7.3.7.0 Global Stable MIUI-val jött a cucc(én vágtam le a fóliát a dobozról) aztán frissítettem "OTA"
8.0.5.0 Global Stable-ra!
Tehát Angol nyelv, felvértezve a Google alkalmazásaival! (amiket egyébként elég sokat használunk a családban)
Nem is baj, asszony keveset "matatja" a készüléket ha már egyszer be van állítva, leginkább csak használja (utoljára mikor a szerencsétlen Nexus4-e a kezemben járt, 58 lapfül volt megnyitva Chrome-ban)
Szóval maradhatna "Global root-olatlan" a gép,nekem ez így szimpi, és egy porcikám sem kívánja a nyitás és ROM-olás procedúrát a Magyar nyelv miatt, ráadásul asszony sem retard, megy neki az angol némileg, de pont lesz@rja a telefont, és a technikát úgy általában, szóval "átlagos" felhasználó, aki a felugró ablakokat a legritkább esetben olvassa el, viszont legalább azonnal "X"-eli! Angolul főleg...
Ezért legalább a Google alkalmazások, és a telepített programok jó lenne ha magyar nyelvűek lennének!
Kevés alkalmazás van, amiben külön tudom állítani a nyelvet, viszont a többség Angol marad...Nincs erre valami "egyszerűbb" megoldás, hogy legalább a Google accounthoz "csatolt" alkalmazások Magyar nyelven kommunikáljanak?
MInt mondtam, nem életbevágó a kérdés, csak fura számomra, hogy egy ilyen összetett dolog mint egy "Google account", Pld. a Google play, google now, naptár etc.etc...nem lokalizálható telefon készüléktől függetlenül ! Remélem csak én vagyok tudatlan...
Tudtok erre valami "félmegoldást"?
Köszönettel a válaszért, és türelemért!
Ps:
Elolvastam az összefoglalót, és a mélyvíz minden lapját, 1000éves tag vagyok, és Nexus tulaj, de ha nem muszáj, már sem kedvem, sem időm ROM-olni....
Ezért is tettem fel a kérdést úgy, ahogy!
Tisztelettel kérem kerüljük a "akkor miért nem innen, és onnan vetted" stb. válaszokat! -
az kb élet veszély töltő!
Spórolj még kicsit és Minimum egy ilyet vegyél és ne feletkezz meg egy minőségi kábelről se mellé!
1A es meg hülyeség semmivel sem fog tovább tartani az aksi!
-
D0zeR
tag
Ez a töltő jó vagy nagyon gáz? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest