- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- PLC programozás
- Androidos tablet topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
még mindig jobb, mint a fizetett hirdetéseket olvasni
egyébként igazad van, teszteket akarunk és pont
szerk:
biztos megvan az oka, de én nem tudom elképzelni, h ekkora lap mint a ph, mért nem tud egy kiemelt partnert szerezni, aki biztosítana tesztre eszközöket, nem hetek múlva, hanem amint kapnak, annyi batár websop van már h ihaj' -
tibaimp
nagyúr
Nem az én dolgom lenne, mivel nem vagyok sem újságíró, sem munkatárs. Sajnos az itteni pangás miatt, más oldalakat is olvasok, de itt van pár, szerintem sokkal érdekesebb cikk:
Előre is bocs, ha már volt itt hírként.
1.hírÉn sok mindent megértek, de 1000. házhír, vicc......
-
tibaimp
nagyúr
Kedves Ph!
Ez a 3. ház hír a főoldalon! Ennyire kell ez, vagy nincs téma? VGA teszt, CPU teszt....csak kérdezem....mint hű Ph olvasó!
-
dagonya
aktív tag
nincs benne 5,25-ös hely volt már?
-
Chaser
legenda
válasz
RetepNyaraB #6 üzenetére
mert lementek az ssd árak
( : -
RetepNyaraB
veterán
Átlagos ár, tekintetbe véve a 4db előszerelt ventit. Nem a lehető legbénább levegő beszívás, bár lehetne sokkal jobb is.
Hmm. Randán felmnentek a ház árak laza két hónap alatt. Vajon miért...? -
-Skylake-
addikt
n+1
-
Chaser
legenda
a 4db venti szettben ami a házban van 9e ft-tól indul, darabonként 3e felett...szép
-
Chaser
legenda
22e a vizes boltban, annyiért nem rossz - talán -
szerk:
a weblapjuk iszonyat lassan tölt be nálam, és az rgb játszósditól meg is feküdt a demo mód ( : -
-
zzola
titán
Nem lehet túl jó minőség ennyiért...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A gyártó egy hónappal ezelőtti házdömpingjénél még csak ígéret volt, most már azonban meg is vásárolható.
- ASUS Prime 750W Gold Fehér / White Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Cooler Master MasterAir MA824 Stealth CPU Hűtő!
- Fractal Design Torrent Compact White RGB TG Clear Tint
- EVGA SuperNOVA P2 1200W 80+ Platinum
- Újszerű iCUE H100i ELITE CAPELLIX RGB - Corsair iCUE H115i ELITE CAPELLIX RGB Processzor Vízhűtés
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest