- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AI a játékokban és azon túl
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
még mindig jobb, mint a fizetett hirdetéseket olvasni egyébként igazad van, teszteket akarunk és pont
szerk:
biztos megvan az oka, de én nem tudom elképzelni, h ekkora lap mint a ph, mért nem tud egy kiemelt partnert szerezni, aki biztosítana tesztre eszközöket, nem hetek múlva, hanem amint kapnak, annyi batár websop van már h ihaj'[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
tibaimp
nagyúr
Nem az én dolgom lenne, mivel nem vagyok sem újságíró, sem munkatárs. Sajnos az itteni pangás miatt, más oldalakat is olvasok, de itt van pár, szerintem sokkal érdekesebb cikk:
Előre is bocs, ha már volt itt hírként.
1.hírÉn sok mindent megértek, de 1000. házhír, vicc......
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
Kedves Ph!
Ez a 3. ház hír a főoldalon! Ennyire kell ez, vagy nincs téma? VGA teszt, CPU teszt....csak kérdezem....mint hű Ph olvasó!
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
dagonya
aktív tag
nincs benne 5,25-ös hely volt már?
-
Chaser
legenda
válasz RetepNyaraB #6 üzenetére
mert lementek az ssd árak
( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
RetepNyaraB
veterán
Átlagos ár, tekintetbe véve a 4db előszerelt ventit. Nem a lehető legbénább levegő beszívás, bár lehetne sokkal jobb is.
Hmm. Randán felmnentek a ház árak laza két hónap alatt. Vajon miért...?"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
-Skylake-
addikt
n+1
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
Chaser
legenda
a 4db venti szettben ami a házban van 9e ft-tól indul, darabonként 3e felett...szép
-
Chaser
legenda
22e a vizes boltban, annyiért nem rossz - talán -
szerk:
a weblapjuk iszonyat lassan tölt be nálam, és az rgb játszósditól meg is feküdt a demo mód ( :[ Szerkesztve ]
-
-
zzola
titán
Nem lehet túl jó minőség ennyiért...