- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Házimozi belépő szinten
- Állvány topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED monitor topik
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcat78
őstag
Azért leteszteltem,kicsit megcibáltam a rendszert...3598 pontig jutottam,de sztem kb ez a maximum környéke,amit tudhat.Igaz,csak a procit piszkáltam meg(4.62gHz,fölötte már nem volt stabil,de valahogy az az érzésem a ram miatt),az lett 2135pont.Így 4000 fölé ment a videókártya is.
Viszont ami biztos ebben az esetben,kb nem éri meg az a néhány pont,bár proci tesztnél szemre is látszott javulás.Cserébe rendesen megugrott a fogyasztás
Valószínüleg igazad van proci téren,de amit talán jó látni,hogy úgy tűnik dx12 alatt valamelyest csökkent a differencia a gyártók között teljesítményben.Legalábbis ami a grafikus teljesítményt illeti.Ez pedig hosszú távon talán nekünk-vásárlóknak-lehet jó.Egyik cégnek sem vagyok elkötelezett híve,de az újdonságok érdekeltek mindig is,mindkét oldalról. -
tomcat78
őstag
válasz
->Raizen<- #99 üzenetére
Télen,mikor nem volt 30fok a szobában stabilan ment 4.8gHz-en,érezhetően jobban pörgött a gép.Most vissza van véve,bár nem tudom ebben az esetben mennyit jelent.Ami viszont biztosnak tűnik,hogy ez alatt a teszt alatt kevésbé teljesít gyengén,mint dx11-ben.
Ez akár hasznos infó is lehet amd tulajoknak -
tomcat78
őstag
válasz
->Raizen<- #72 üzenetére
Na akkor most egy sima(ref) R9-290-től,AMD Fm2plusz rendszer alatt a 3503 pont az elmegy?Mert,ha igen,egyenlőre nem görcsölök váltáson....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- Filmgyűjtés
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Állvány topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest