Hirdetés
- Hővezető paszták
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
narumon
őstag
Én csak magamat tudom ismételni. Számomra semmivel sem volt jobb és kényelmesebb a camcorder formátum. Ez a formátum nekünk tökéletesen bevállt már 10 éve esküvői videózásra pl. Kényelmesebb fogni, kompakt, ,de ha kell körbe tudom építeni, nagyon egyszerű gimbalra rakni, stb.
Pontosan tudom, hogy nem egy liga, de azért ezek a gépek mégis valamilyen szinten oda akarnak tartozni, pont azért van melléjük minden elképzelhető kiegészítő. A camorder formátum is rögtön ilyenné válik amint elkezdem az objektíveket cserélgetni, nagyobb akksit, külsőt esetleg, rigelem, stb. Árát meg össze sem lehet hasonlítani. GH5 tudással pl nem is tudom mennyiért lehet hasonló camcordert venni, de biztosan többszöröse árban. A Blackmagic pocket gépekkel még csak fotózni sem lehet igazán mégis ugyanilyen fényképező formátumuk van. -
Stauffenberg
nagyúr
A hybrid shooter kifejezést hallottad már? Ezért nem camcorder jellegű. Aki ilyet vesz, az általában fotózik és videózik is a géppel.
Pont a Panasonicnál felesleges ezt felhánytorgatni, hiszen elég erősen ott vannak a pro camcorder piacon, szóval választási lehetőség az van. De így is sokan inkább ezt veszik egy pro camcorder helyett ha csak videóznak, mert nem kell nekik a pöcsköszörű méretű szenzor és a nem cserélhető objektív. Mind a kettőnek megvan a maga helye a piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Horgász topik
- Hővezető paszták
- Linux haladóknak
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Diablo IV
- Windows 11
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Miért kéne kamkorder jellegűnek lennie? Ez kvázi a GH5 utódja ha úgy nézzük.