Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
narumon
őstag
Én csak magamat tudom ismételni. Számomra semmivel sem volt jobb és kényelmesebb a camcorder formátum. Ez a formátum nekünk tökéletesen bevállt már 10 éve esküvői videózásra pl. Kényelmesebb fogni, kompakt, ,de ha kell körbe tudom építeni, nagyon egyszerű gimbalra rakni, stb.
Pontosan tudom, hogy nem egy liga, de azért ezek a gépek mégis valamilyen szinten oda akarnak tartozni, pont azért van melléjük minden elképzelhető kiegészítő. A camorder formátum is rögtön ilyenné válik amint elkezdem az objektíveket cserélgetni, nagyobb akksit, külsőt esetleg, rigelem, stb. Árát meg össze sem lehet hasonlítani. GH5 tudással pl nem is tudom mennyiért lehet hasonló camcordert venni, de biztosan többszöröse árban. A Blackmagic pocket gépekkel még csak fotózni sem lehet igazán mégis ugyanilyen fényképező formátumuk van. -
narumon
őstag
Igy néz ki egy professzionális kamera:
https://www.red.com/search
Új hozzászólás Aktív témák
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- 3D nyomtatás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest