Új hozzászólás Aktív témák
-
sutyi^
senior tag
válasz
Jim Tonic #17 üzenetére
Látom, nem értetted meg a kérdését. A Be Quiet! filozófiája a csend, pont nem érdekli a tésztaszűrő.
Piaci igények? Láss csodát érkeznek a fekete Noctua hűtők, hogy miket meg nem él az ember.
Mire alapozod a fejedből kipattant gondolaton kívül?
Járt a kezem alatt két féle relatíve nem olcsó silent ház, az egyik pont a BQ féle Silent Base 600 volt, a másik meg valamelyik Corsair Carbide tudja tök melyik széria (3 éve
), hát nem éreztem a világ megváltást. A korlátozott légcsere miatt a hangszigetelés nagyjából pont arra volt elég hogy a melegebb alkatrészek által produkált magasabb venti fordulatokat kikompenzálja... Hőmérséklet normalizálva érzésre szinte ugyanolyan hangos volt mint egy normálisan / jól szellőző ház egy rendes venti görbével.
Szóval ha nem számítana hogy meleg a masina, akkor én letekerem <40% PWM alá a házventiket, a CPU meg kap egy kevésbé agresszív görbét és kész. Persze ez az én véleményem és az én egyéni meglátásom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thermaltake Toughpower 1200W Gold Hibátlan Gamer Tápegység 6 hó garancia
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- FSP SI Serials FSP600 50ARN 600W 80+ Silver minősítésű ATX tápegység
- ID-Cooling FX360 INF WHITE univerzális CPU vízhűtés fehér garanciával
- Thermalright AXP-90 X53 CPU hűtő
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest