Új hozzászólás Aktív témák
-
Kronos3000
senior tag
Nekem egy ilyen vagy tíz évig bírná...
Wasabi...
-
Scholes9
nagyúr
Nagyon jók lehetnek ezek a tápok, de jelenleg olyan halk a gépem, h valószínűleg ezek hangja is zavarna
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
sb
veterán
Azért a ventik - nem csak tápban, mindenben - elég neccesen bírják 6-8 évig azonos, jó hatásfokon, zajjal sajnos. Akármelyik márkás tápról is legyen szó.
Nekem a 6 éves Seasonic beles tápom már hangosabb kicsit. Persze most is alig hallani - próbáltam ventit cserélni rajta, de nehéz ügy, mert 3V körüli feszt kap a kis terhelés miatt - szóval nem vészes egyáltalán ilyen feszek mellett de korábban meg abszolút hangtalan volt.
Meg azért Sinesol 1 éves folyamatos használata is más tészta. Arra sem szoktak kifejezetten konzumer tápot, ventit fejleszteni.
-
Supra
tag
válasz #16939776 #14 üzenetére
Ez engem érdekel!
Hol van ilyen leírva a szabványban? Tudomásom szerint pont a több 12v-os ág nincs specifikálva.
És pont a tuningnál okoz óriási gondot, ha 4db 14 v-os ágból áll össze a névleges teljesítmény - arról nem is beszélve, hogy milyen marha idegesítő a több ággal sakkozni.
A tuning meg ugye kockázattal jár...
CSillagkapu rajongók ide -> www.SG-1.hu
-
Supra
tag
válasz Jim Tonic #12 üzenetére
Létezik, a corsair tápjai pl. ilyenek. Egy 12V-os águk van, és ebből DC-DC konverterrel csinálja a töbit.
Remek tápok, nálunk kb 30 db üzemel belőle, egy részük 7/24-ben. És ráadásul ezek a belépő színtű CX sorozatból vannak.
[ Szerkesztve ]
CSillagkapu rajongók ide -> www.SG-1.hu
-
törölt tag
Szabvány szerint nem lehetne egyben hagyni mert:
70-100A-es limittel egy kis földzárlaton le tudja adni a tartósan a névleges teljesítményét.
Komolyabb tuningnál, ha elpukkan valamelyik high-side fet a tápkörben, 100%, hogy elküldi a cpu-t.Ha a user egyesítette az ágakat, csak az övé a felelősség, mert a táp rendeltetés szerűen működik és megbontás nélkül produkálható a szabványnak megfelelő limit ha vitára kerülne sor...
(#10) Sinesol: Feléért már kacsalábon forgó tápokat lehet kapni. OK egy Leg-Leg Leg konfigba biztosan szánnék rá ennyit, de nevesebb márkától.
[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
Klassz vasak, a kisebb teljesítményűek különösen várósak!
-
Milka 78
nagyúr
Csak ezt a jumper dolgot nem értem.Mi értelme van 4 ágasra tervezni,majd gombnyomásra egyesíteni...nem lett vona olcsóbb alapól egyben hagyni?
-
mghltm
addikt
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
freeapro
senior tag
Tényleg jók ezek a tápok, nekem 530-as van és teljesen hangtalan.
-
.mf
veterán
A Seasonic S12-esem már nem is tudom, hogy mikori... Még a Mistralban vettem leakciózva meg még épp csak az Athlon XP-ről terveztem váltani... az se ma volt. S ez is szépen halkan működik még azóta is.
Cikkhez visszatérve: nem árt, ha lesznek kisebbek is. Az áruk viszont lehetne kicsit alacsonyabb.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
babkukta
senior tag
-
Sinesol
veterán
válasz sid.:Rc211v #2 üzenetére
8-10 éve talán még volt minőség, de ma már annak is örül az ember, ha valami ugy müködik ahogy kell.
[ Szerkesztve ]
-
Sinesol
veterán
Fsp belső + BeQuiet ventik = Tökéletes táp.
Az enyém csak Straight Power, ez "csak" Gold minősítésű, de 1 év folyamatos működés után is gyakorlatilag zajtalan, maximálisan meg vagyok elégedve vele.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest