- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rinocerosz
őstag
válasz
antikomcsi #19 üzenetére
Miután kutatgattam pár napot
találtam egy olyan írást, hogy a procinál állítsam át a cool&quiet meg ilyen energia gazdálkodási lehetősegeket ... utána szinte el is múlt a dolog...
De a crysis 3 mai napig ilyenhiába veszem le low-ra hirtelen meg akad a jatek 1mp-re és aztán vissza is áll....
De ha youtubon is keresgetsz ilyeneket kb csak nvidiásokat találtam ilyen hibával.
De mindegy mert ez nekem meg érte 65k-ból akkor egy 1050ti se tudtam volna venni az amd oldalon meg mégúgyse mert azok mégdrágábbak voltak.
De lehet igazad van, hogy az alaplappal van gond ha majd úgy alakul cserelek procit is meg alaplapot is aztán lehet meg oldódik a problémám.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A játékhoz érkezett egy új trailer is, ebben a premierkor elérhető pályákat láthatjuk.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest