Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
fornettisuti #22 üzenetére
igen.. lehetséges
-
fornettisuti
veterán
válasz
- = Zk = - #20 üzenetére
"nekem a BF3 után a BC2 valahogy nem adta... "
forditva kellett volna, bc2->bf3. -
TTomax
félisten
A DLC DLCje... GG EA....
-
- = Zk = -
félisten
válasz
antikomcsi #8 üzenetére
nekem a BF3 után a BC2 valahogy nem adta... a BF4 is az utóbbi időben érdekel. de sok időm nincs játszani vele, így...
BFH meg főleg, áhh. kizárt -
Raysen623
addikt
Most vettem meg a BF4 premium kiadást 20 ajróért. Úgy érzem meg fogja érni
Főleg ha beleteszek annyi órát mint anno a BFBC2-be...
-
L.
tag
Nekem megvan de nemjöttbe. Elsőre jónak tűnt, vannak is benne ötletek pl zipline satöbbi.
De a fegyverkezelése se jött be igazán. Járművek se nagyon. Nameg az agyhalott assignmentek miatt a végeláthatatlan körözés autóval a boost servereken.........
De tényleg órákat kellett beletolni mire kimaxoltad a 4-es reputációt sokszor és unlockolta a nemtommelyik fegyvert.A gamedesignereket ütöttem volna szívlapáttal.
Úgyhogy abbahagytam hamar és most a karácsonyi akcióban inkább megvettem a bf4 premiumot, abból csak az első dlc volt meg és azt tolom. -
asvald
senior tag
inkább a bf 3 hoz nyomnának valamit DLC
-
woros
őstag
Bocs, ha ez kicsit off, de itt cross-platform van multiban? (BF4, HL, SW: Battlefront stb.)
-
asaca
tag
Az isten szerelmére! Minek DLC?? Ehhez?
-
F e Z o
veterán
Ezeket a DLC-ket ingyen kellene osztogatni, a premium előfizetőknek meg visszafizetni a premium cucc árát.
-
antikomcsi
veterán
Az lepett meg, hogy ehhez még jön tartalom, hisz már azt is elfelejtettem, hogy létezik.
Nem a játékot minősítem, csupán engem ennyire hidegen hagy, pedig BC2, BF3, BF4 nagyon bejött, de ez.........
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Snip3r_HUN #5 üzenetére
Vagy On the House akcióban ingyé:
-
Snip3r_HUN
addikt
A Battlefield 3 és a 4 még nagyon bejött (elöbbiben 1000 utóbbiban eddig 700 órát eltöltve), de ezt nem bántam meg hogy nem vettem meg anno... lesz ez majd 1 euróért humble bundle-ban.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Battlefield Hardline statisztika
Siralmas.
-
ribizly
veterán
Engem az érdekel, hogy mennyien játszanak vele? Mert eddig nem vettem meg, de most értelmes áron akár be is lehetne szállni. Már amennyiben van még értelme...
-
gabor7th
addikt
Akik kipróbálták azoknak mennyire jöttek be az eddigi DLC-k?
-
vegitossj7
addikt
Lassan kezdik elérni a BF3 day one tartalom mennyiségét.
Nyáron jön az a dlc, amit még megjelenés előtt reklámoztak, igazán rendes dolog tőlük, hogy még mindig pénzt kérnek érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- LEGO klub
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Crucial 240GB SSD eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest