Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Teljesen új karakter lesz elvileg a Knight.
-
-
Crytek
nagyúr
Erről cikkeznek mindenhol hogy nem!
-
Crytek
nagyúr
Hamarosan leleplezik,hogy ki is a címben szereplő Arkham Knight .Kíváncsian várom!
-
dredbiro
senior tag
Jó lesz ez,várós

-
bbTamas77
aktív tag
Rókabőr, hányszor akarják még ugyanazt eladni.
Szerintem nem olyan hűdé nagyon jó játék, óvodásoknak jó szórakozás biztos, Batmannak repkedhetnek meg verekedhetnek.
Szaksajtó által felértékelt játék semmi több, ránéznek a dobozra 10/9 pont? Hmm akkor ezt veszem.Origins részt meg sem említem.
-
fiATHaLON
őstag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Innováltak az AC második részében is gazdagon, abban nincs hiba.
Aztán ha kicsit eltávolodik az ember és a teljes sorozatra pillant,
azt veszi észre, hogy "ejnye, még mindig ugyanazt a játékot játszom,
néhány vakítással megszelídítve!"Aztán lehet, hogy ez teljesen más kategória, és minden rész egy-egy
mérföldkő... Igazából nem ismerem, csak megérzés volt.
-
törölt tag
Nem mernek sok penzt tenni ra, hogy nem fogjak folytatni a roka nyuzasat elhagyva az 'Arkham'-ot az alcimbol, mar az Origin is egy feleslegesen eroltetett resz volt, Rocksteady ide vagy oda, nem hiszem, hogy ez majd jobb lesz - de ne legyen igazam.
Mar az is, hogy kiadtak a harmadik reszt egy masik csapatnak, hogy kvazi ugyanazzal a jatekkal megfejhessek ujbol a tehenet, elegge jelzi, hogy milyen terveik vannak a szeriaval. -
Bad Pritt
félisten
válasz
fiATHaLON
üzenetére
Tekintve, hogy a Rocksteady 3 éve dolgozik ezen a részen, és a másodikba annyi innovációt sikerült belepréselniük, mint amennyit a teljes CoD sorozat izzadt ki magából 10 év alatt, pöppet alaptalanok ezek a hasonlítások. Főleg, mert ez bevallottan záróepizód lesz, így adva ki egy kerek tetralógiát.
-
fiATHaLON
őstag
válasz
mentoloshypo
üzenetére
Pontosan ezt a párhuzamot szerettem volna vonni.
Ezt a sorozatot nem ismerem, az első rész vége felé
valahogy abbahagytam, de látva a pikk-pakk készülő
folytatásokat, nagy tartalma ennek sem lehet...
Ebben mivel altatják a jónépet? Ingame gyűjthető
faliszőnyegek a batcave-be? -
mentoloshypo
senior tag
válasz
Wizard of Oz
üzenetére
Az Assasin's Creed sem semmi azért ilyen szempontból.
-
schwartz
addikt
Elinditom a trailert, majd lelegzetvisszafojtva varom megjelenjen, hogy...ROCKSTEADY!

-
Silenzio
addikt
Remélem kiköszörülik a csorbát. Az Origins összességében vérlázítóan fos volt. Beragadó bossfight, noclip Riddler-torony. Szerettem volna elbütykölni a játékkal, ha már Joker leverése után is csak 28%-on álltam teljesítésben. Mégsem tettem, ez teljesen elvette a kedvemet.
Nagy kár, a -City az egyik kedvenc játékom lett, pedig nem gondoltam volna, hogy 30 évesen még lesz új kedvenc. 
Remélem néhány év múlva már 100%-ra mondhatjuk: a Rocksteady garancia a minőségre. Mást meg nem hagytam volna belekontárkodni. -
Crytek
nagyúr
Remélem hamar kiderül majd hogy UE3 vagy UE4 fut majd alatta! Nem bírom ezt a bizonytalanságot

-
haxiboy
veterán
Ah da fuq...meg kell venni meg kell venni!
Batman Batman Batman!!!!! <3
JÁÁÁTÉÉÉÉK JÁÁÁTÉÉÉK!!! Asszem a kövi félévemben nem veszek fel semmilyen tárgyat

-
Bad Pritt
félisten
Na megnéztem kétszer, először úgy rögtön, aztán meg miután elolvastam itt minden kommentet.
Egyrészt ez a trailer is beszarás, milyen profi munka, bár az Originsé nekem személy szerint jobban tetszett.
Másrészt wtf. Mik ezek a karakterek? Annyira látszik, hogy valami más csapatnak adták ki az ukázt, hogy csináljanak egy cinematicot az új játékhoz, vagy ha a Rocksteady csinálta, akkor meg miért? Senki nem úgy néz ki, mint korábban és ahogy kovy29 is mondta, a Batman ruha is inkább az Originshez áll közel, bár az Asylumhoz volt egy armored suit, az is hasonló volt.
Viszont végre lezárják a sorozatot és ezért hatalmas tisztelet, biztos, hogy előrendelem, mégha akkor nem is lesz gépem, amivel játszhatom.
-
huszar90
aktív tag
Erre kíváncsi leszek

-
Gyula84
veterán
jó lesz ez

-
Peterson_
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Legalább elég fekete.
Viszont a palást lehetne matt.
Na majd a textmode ezt a kérdést is megoldja
-
Bjørgersson
félisten
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Két síró hsz között nem veszi észre senki, hogy a Rocksteadynek 0 köze van az Originshez?
-
gyáliSanyi
őstag
Most ebből is minden évbe sorozatot akarnak csinálni?
Ezért nem csináltak javítást az előzőhöz. -
Bjørgersson
félisten
Nemár, hogy megint ilyen szar robot ruhája lesz, mint az Originsben. Nem tudom miért nem lehetett volna megtartani az Asylumból/Cityből a modelleket.

-
fogtunder
nagyúr
válasz
GegeWarrior
üzenetére
egy ideje már csak laptopom van, az Intel HD4000 meg gyanúm szerint kevés lesz neki
asztali gépre nincs szükségem, inkább veszek egy PS4-et, ha már. -
fogtunder
nagyúr
és ahogy nézem a trailer végén a kis logókat, vehetünk hozzá új konzolt is

-
vitaro
senior tag
Végre, visszatér a Rocksteady! Nincs mese, őszre gépet kell újítani.
-
Aakisan
senior tag
Nem rossz ,tetszik.Jól néz ki a batmobile.
-
törölt tag
Nahat, meg egy sorozat amibol evente fogjuk kapni az egy kaptafara keszulo rokaboroket. Jupi...
Fene gondolta volna harom eve, hogy pont a batmanbol sikerul majd a WB-nek CoD-ot csinalnia. -
petya1992
tag
UE4-el elég ütős lenne

-
Crytek
nagyúr
válasz
Wizard of Oz
üzenetére
Remélem valami über superman-es sorozatot

De felőlem jöhet egy épkézláb tini ninja teknőcös is! -
Wizard of Oz
aktív tag
Series Finale? Hm, kíváncsi vagyok, mit terveznek utána.
-
xtremez
aktív tag
Kíváncsi vagyok mennyire lesz "next gen"!

-
Logen88
aktív tag
Official Batman: Arkham Knight Announce Trailer
Nagyon durva.

-
Helloszia Rocksteady

-
törölt tag
Már a Batman Arkham FB is kitette borítóképnek: [link]
-
Logen88
aktív tag
Remélem hamarosan bejelentik hivatalosan is, és kapunk valami mozgóképet is.

(#6) orichalcos :

-
Zirowe
nagyúr
Várós, várós!

-
törölt tag
Azt nem mondták, hogy minden megfog jelenni a régi generációra is, csak azt, hogy lesznek még rá játékok (bár ez pont egy olyan amit még hivatalosan semmire sem jelentettek be...).
Szerintem ez is elég valószínű, bár addigra mire ez megjelenik már 1 évesek lesznek az új konzolok is. Kétlem, hogy UE4 alatt futna, mivel legalább 2 éve fejleszthetik. -
Crytek
nagyúr
"Valamint lehetőség lesz a Batmobile vezetésére"
Végre már remélem igaz!
Fullos open world földen vizen levegőben (kocsi,motor,repcsi) ez lenne a faintos.Persze csakis Unreal Engine 4-el

Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- Blue Coat AV510 A - Network Security Appliance - tűzfal
- Albis ULAF+ Acceed 1104 DT 4WP- SHDSL Carrier Ethernet CPE
- BIG-IP Single AC PSU for i2X00 (250W)(F5-UPG-AC-I2XXX) - új bontott dobozos
- Black Box ServSwitch Wizard DXS Digital ACR101A DVI - IP Gateway
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nagy kár, a -City az egyik kedvenc játékom lett, pedig nem gondoltam volna, hogy 30 évesen még lesz új kedvenc.