Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
moonman #1152 üzenetére
Szoroz. Ha most nem is fosnak, azért a jövőtől tarthatnak (azaz '98-ban már látszott, hogy készültek). Egyáltalán nem sírnék, ha az ODF letaszajtaná az Office formátumokat a porondról
sheratan: Én azt hiszem, hogy igaza volt. Mert ha a konkrét emberből nem is lát pénzt, akkor is .docx formátumban készíti a dokumentumát, főleg ha az önkormányzat/munkáltató is ebben várja az infókat, akik viszont már busás pénzeket fizetnek a programért. Egy-két ember nem számít, ha az egész rendszer őket támogatja.
-
válasz
moonman #1148 üzenetére
"About 3 million computers get sold every year in China, but people don't pay for the software. Someday they will, though. As long as they are going to steal it, we want them to steal ours. They'll get sort of addicted, and then we'll somehow figure out how to collect sometime in the next decade."
Bill Gates, Speech at the University of Washington, as reported in "Gates, Buffett a bit bearish" CNET News (2 July 1998) [link]
-
Ti most másoljátok egymást, vagy netalán ugyanaz a troll vagytok kétszer? Mert egyikőtöknek se sikerült értelmezni amit írtam, ugyanazt írjátok, és mindig egyetértésben vagytok. Hmm. Na mindegy.
Na figyu. Leírom lassabban. Ha legálisan veszel meg minden programot, tehát semmit se lopsz el, költségben ugyanott leszel mindkét platformon. Vagy netalán van konkrét példád, hogy egymás mellett egy szoftver Mac verziója többe kerülne, mint a Windows-os?
-
válasz
moonman #1103 üzenetére
Azért mert nem jutott eszembe, amikor a linkeket kerestem. Neszte itt egy.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Autós topik
- Mini-ITX
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest