Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
a legdurvább PowerBook G4, amit találtam:
1,67 GHz 512K L2
Mobility Radeon 9700 128 MB
80/120 GB hdd
512 (2×256) MB 333MHz DDR2ehhez képest az átlag Pavilion 2+ GHz Core 2, Radeon HD szintű vga, ~200 GB hdd, 2-4 GB ram. ezzel nem is lenne gond, mert több generáció van köztük, de nehogymár bárki bemesélje, hogy ugyanazt az élményt nyújtják. még ha szarfosgagyi Vista vs. überkirály Mac OS is van rajtuk.
-
proli1
csendes tag
Lauren, aki garanciát is szeretne a gépére?
Lauren, aki esetleg játszik is néha?
Lauren aki utánanézett a granciális feltételeknek?
Lauren aki összehasonlította a PC és a MAC alkatrészek, perifériák, szoftverek árait?
Lauren akinek nem akar feleslegesen + 600 - 800 -rt kiadni egy másik gépra, ha nem haszálná ki? (Bár ez a MacBOOK-ra pont nem igaz)
Lauren, aki ha már megvette az új, és nem is annyira gyenge gépét, most dodja sutba, mert egy srác megszánta őt és ad neki egy Mac-et, ajándékba?Na de kollégák, a realitás hol marad? Ha annyira nagylelkű lett volna ez az úriember, akkor miért nem hirdette meg neten. Hogy megmutassa Pl: nekem amit nem tudok...
De még lehet, hogy Lauren is rátalált volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 16 256GB One! Bontatlan! Jótállás: 2028.04.10 ig
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest