Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz
FerroChrom
üzenetére
Egyes pletykák szerint a Blizzardra bízták...

-
FerroChrom
csendes tag
-
Wolverine
félisten
válasz
FerroChrom
üzenetére
Azt a franchise-t már eladták, jelenleg az Activision-Blizzard kezében van.
-
FerroChrom
csendes tag
Nahát, nem is tudtam, hogy még léteznek! Szerintem ha biztos bevételt szeretnének, akkor csinálniuk kéne egy harmadik részt a Redneck Rampage-ből, persze a mai igényekhez igazítva.
-
HaaS
addikt
Hmm, éérdekes gondolat. Én a Neuromancer miatt is a kezükre csapnék. Nem tudom, hol adhatna többet egy rimék.
szerk, Morden24: "I am Thera, Goddess of Earth" - emlékszem én is
! Nekem még megvan a cédém is
! Hogy mennyit pakolgattuk a halomnyi sz*rt a földön... hátha van alatta valami...
! -
3psilon
aktív tag
Hú én régen játszottam ám a Stonekeeppel. Fostam is mint állat.

Ma már unnám és a CD sincs meg (99-es Guruhoz volt teljes játék) -
mephi666
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
tegnap másik postban emlegettük a játék-remake-eket... hát stonekeepből is szívesen látnék egyet...
pl bioshock motort alá és más nem is kell 
-
hommeros
őstag
Na. Majd megveszi EA, és fél évre rá megjelennek ezek a játékok EA logó alatt valami halál szar játékmenettel. szomorú jövő
Remélem nem buknak el. -
Morden24
nagyúr
Na a Stonekeep-hez inkább ne nyúljanak, mert csak színesszagos Diablo-t tudnának belőle csinálni.

Descent-et sosem szerettem, halál unalmasnak tartottam mindig. Ellenben egy Freespace 3-at szívesen megsasolnék, a második rész amúgy is elég rendes cliffhanger-el ért véget

Megjegyzem, aki felszívja orron az Interplay által jegyzett jogokat, az nekieshetne egy modernizált Neuromancer-nek

-
mephi666
nagyúr
vagy feltámasztják a stonekeep-et és elb@sszák annak rendje módja szerint :S nagyon bírtam azt a játékot... csak sajnos kevesen ismerhették
de ha így lesz, akkor megyek az ea székház elé és megdobálom kutyasz@rral 
-
3psilon
aktív tag
Ajjaj. Hát én azt hittem hogy az Interplay már régesrég csődbe ment...

Ilyen sokáig húzza... remélem eladja a jogokat az EA-nek, és lesz Descent Underground, Descent Pro Space, Descent Carbon, Earthworm Jim Vietnam, Dark Alliance Éjszakák és MDK 2010. Mindez még idén.

Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Okos Otthon / Smart Home
- Cyberpunk 2077
- Spórolós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 26
- Pánik a memóriapiacon
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Tudtommal az is az Interplay műhelyéből került ki. Vagy már az sem az övék?