Új hozzászólás Aktív témák
-
Rive
veterán
Nem feltétlenül szivás. Valahol - szem elől vesztettem a forrást - azt olvastam, hogy '95 alatt is sikerült életre rugdalni. Valami olyat csinált a csóka, hogy minden elérhető win95-ös VideoBlaster drivert felrakott, és egyszercsak ez a kártya is elindult.
De szerintem a másik, 3.1-es gép megkoppasztása jobb ötlet.
Meg esetleg bemásolhatnád ide az autoexec.bat és a system.sys aktuális (VB installálás utáni) tartalmát, hátha attól okosabbak leszünk.
-
Rive
veterán
esetleg nem lehet, hogy mivel rogyásig van kártyával a gép, nem talál magának szabad IO címet IRQ-t vagy ilyesmit?
Nem hülye ötlet - koppaszd meg azt a gépet egy próba erejéig
Azaz izé... Ugye rendszeresen csinálsz mentéseket a rendszervinyóról? Ha valami abban a karácsonyfában (f)elkavarodik, akkor lesz "plug 'n' pray"...
-
Rive
veterán
Vagy ide is valami csak is hozzá készült speckó kanóc kellene?
Bingó.
http://mail.lipsia.de/~enigma/neu/pics/videoblaster_ct6000.jpg
Ami szerencséd van: szerintem a lejátszás menni fog a feature connectoron keresztül is, csak felvételhez kell ez a csatlakozó.
Talán.
Persze nyák alapján éppenséggel lehet találgatni - ha emígy nem megy, akkor ezt is felvesszük a 'majd egyszer ránézek' listára.
-
Rive
veterán
Csakazértis!!!
Egyrészt. Már, ha mersz efféle helyre regisztrálni - én nem fogok
Másrészt. Ez meg majd némi válogatást igényel
Mondjuk itt van hozzá egy index.
Ha valamelyik file már nincs meg, innen indulva találhatsz néhány tükrözést - némelyik még tán' létezik...
Ha végképp nem megy, akkor a szükséges állományok neve alapján is lehet guglizni, talán.
Ja, és állítólag win95 alatt is megy a hardver.
Ui.: sejtelmem szerint olyan VGA-t találni se lesz apró mutatvány, aminek a feature connectora kompatibilis emezzel
UiUi.: ja, hisz' már van neked olyan: olyan, amilyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- SAMSUNG (LS34DG850SU) 34 "WQHD 175HZ OLED GAMER MONITOR UJ MODELL!
- SAMSUNG (LS32D800UAUXEN) 4K GAMER MONITOR AKCIÓ!! UJ MODELL!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest