- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrdozer
csendes tag
Sziasztok!
Időpont: 2022 Május 21-22 - én is ezt találnám jónak, a marketinget megindítva már márciusban, folyamatosan fokozódó megjelenéssel. (Székesfehérvári Média Centrumon keresztül ebben tudok segíteni)
Tárlatvezetés: én idén csak egy napot voltam, mindenkinek köszönöm a segítséget ebben is, én is aktívan résztvállalok szívesen ha csinálunk beosztást meg fix időpontokat (minden órában és félórában vagy hasonló).
Vásár: igazából szerintem jó ötlet és ez segítené a pénzügyi dolgokat is, mert aki árulni szeretne annak előre regisztrálnia kell és un. asztal pénzt fizetne két napra. (azért az árusokat szűrni kell)
Belépőjegy? Ez a VIP jegy pl. nekem tetszett!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nahh szóval.. Meg volt a 6. BRSZK(cikk hamarosan a Logouton is meg fog jelenni) Minden kedves kiállítómban tudott...
- Sorozatok
- Fotók, videók mobillal
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest