Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Félre értesz, a jó ház még mindig nem olcsó, az fix, az olcsóból meg már nem akarnak moddolt verziót csinálni ami egyedi, hiszen tudnak több pénzért készen venni.
Regen is lehetett azért másfajta házakhoz hozza jutni SZVSZVagyis, meg lehet venni pénzért, ami igaz nem egyedi, de jó. Van nekem karosszéria lakatos ismerősöm, aki hegesztett magának házat, nem azért mert baj volt a hűtéssel, csak valami egyedit akart
Sok mindenben az egyedi preferenciák a döntő okok, ezt aláírom, inkább úgy fogalmaznék, a készen megvető termékek elnyomták az vágyat/igényt arra, hogy igazi egyedi háza legyen az embernek. Maga az alkotás öröme is benne van a dologban, szerintem ez hiányzik.
Talán pont azért, mert kényelmesebb megvenni valamit készen,Nekem most nincs asztali gépem, de ha eljutok odáig akkor hegesztek egyet magamnak
mert az pont olyan lesz amit én akarok
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Disney+
- Xbox tulajok OFF topicja
- Ingatlanos topic!
- Mikrotik routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell PA12 43NY4 65W utángyártott töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest