- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Léghűtés topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
huuuba2
csendes tag
válasz
borzosmorzi #14456 üzenetére
Tehát én 136ra akarok frissíteni. Ez azt jelenti, hogy amit leírtam az OK ?
-
Apollyon
Korrektor
válasz
borzosmorzi #14456 üzenetére
Mondjuk őszintén szólva, látva a tapasztalatokat, én akkor is megcsináltam volna a flashelést, ha nincs lehetőség mentésre. Gyakorlatilag itt a topikban 14+ ezer hsz van és nincs egy olyan komment sem, hogy "jájj, brikkeltem a telóm, nem lehet megcsinálni, halott, levélnehezék" stb
Most ezért nekem fogtok esni, de a mentés talán egy kicsit túlbiztosítás is, ami persze kell, mert lehet most ezt leírtam és valakinek pont most fog brikelődni a teló
(nem)
Előző telómat is flasheltem (szintén lenovo), ott kicsit bonyolultabb volt, és sosem csináltam mentést, és be is ütött a frász, mert valami gond volt a miui-val és nem tudtam utána semmilyen más romot sem flashelni twrp alól, de nem írt ki hibát, mégis bootloop lett a vége. Aztán a netről túrtam egy stock romot, amit sp flashtool-lal vissza tudtam állítani, szerencsére – onnan kinyílt a világ.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínában jelent meg a gyártó újdonsága, melynek a kellemes specifikáció melletti legnagyobb vonzereje a 4000 mAh-s akkumulátor lehet.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest