- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SamiCsillag
senior tag
A tegnap feltöltöttem és letöltöttem ezt a progit, amit mondtál. Éjszakéra kikapcsoltam a wifit és adatforgalmat is. Reggelre 98%-on volt. Hónapok óta nem "fogyasztott" ilyen keveset éjszaka. Reggel bekapcsoltam rajta a wifit és a netet is. Egy kicsit nyomkodtam (passziánsz), jelenleg 83%.
Képernyő 53% fogyasztás, Rádió rész 1%, Wifi 3%, Ébrentartás 11%, Alkalmazások 30% - ezen belül Rendszer 10,2%, Fotók 9%!!!!! (ez azért furcsa, mert meg sem nyitottam), Kernel 3,3%, Android rendszer 1,8%, Passziánsz 1,5%, Facebook 1,1% és sok apró. Így néz ki...
A képernyőt épp most állítottam alkalmazkodóra, megnézem így mennyit eszik délutánig. De a Fotók az rejtély...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínában jelent meg a gyártó újdonsága, melynek a kellemes specifikáció melletti legnagyobb vonzereje a 4000 mAh-s akkumulátor lehet.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Filmgyűjtés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest