- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Gaming notebook topik
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bartimre88
tag
Üdv,
Minap vettem egy ipad3-at. Eddig úgy néz ki, hogy nagyon jó akkuideje. Viszont az első töltésem usb-ről végeztem, ami nem kevesebb mint 24 órát tartott. Megérdeklődtem, de szeretnék tőletek is megerősítést kérni. A hosszú töltés, az usb kis áramleadása miatt volt, ugyanis jóval gyengébb mint a saját töltője. Kérdésem az lenne, hogy ezzel károsítottam e az akksit, ugye mégiscsak első töltés volt. Nem tudom, hogy számít e még az első 3 töltés hossza, meg ez a teljes lemerítés és feltöltés...Üdv., Imre
-
bartimre88
tag
válasz powerup2 #2711 üzenetére
Nekem is kiírta az padon, viszont iTunes-ba ment a töltés, csak rohadt lassan. Többet nem fogom usb-ről tölteni, csak ez a rögeszmém, hogy legalább az első töltés legyen teljes és normális. És íme, hogy elcsesztem ) illetve nem, mert ha nem ártott neki, akkor megnyugodtam
Üdv., Imre
-
bartimre88
tag
Most tesztelgettem az iPad3-at és egy normális 1 óra 30 perces youtube-os filmet, közepes fényerősségnél, 24%-os akkufogyasztás mellett játsz le. Vélemények? Aggaszt, hogy ez mégiscsak sok. Nem?
UI: Még mindig az első usb-s töltésemnél vagyok leragadva, ami 24 órát tartott és félek, hogy károsítottam az akksit![ Szerkesztve ]
Üdv., Imre
-
bartimre88
tag
-
bartimre88
tag
válasz tomi5244 #2770 üzenetére
amint mondtam már nálunk sem nagyon kapható. Én akkor csaptam le rá, amikor az itthoni legnagyobb netes áruház 11. szülinapját ünnepelte és felkeltem oldalnyitáskor, reggel 7kor, hogy csapjak le rá. Mit ne mondjak, 9re már 1 db sem volt és ha jól tudom már most sincs. Gondoltam, hogy tőlük megkapom jó áron, ugyanis feketepénteken 50%-kal!!! kevesebbért adták a 2est! De ha jól tudom máshol is élnek a kedvezmények, viszont már csak a 64gb-osokból vannak (ipad 3). A többi típusra is van kedvezmény, csak nem ilyen nagy fokú!
Üdv., Imre
-
bartimre88
tag
No eddig sirtam, hogy gyenge az akksiidöm. Igy már egészen másképp fest minden, hogy a fényeröt levettem a felének a felére. 24%os fogyasztásból 11 lett, egy másfél órás youtube filmnél
Üdv., Imre
-
bartimre88
tag
válasz powerup2 #2845 üzenetére
Értem. Nah a helyzet az, hogy az én 3asomnál is azt írja, hogy nem tölti és mégis. Persze nagyon kicsit, de én 24 óra alatt így töltöttem fel. Nah ez már magyarázza, hogy miért bírja annyit. Nekem állandóan a fele fölött van, kb 60-65%on, mitöbb néha szerintem ezt is túllépi. Megszoktam, hogy az iPhoneom is világos és itt is hagyom, hogy automatán kalibráljon, viszont így jobban zabál
Üdv., Imre
-
bartimre88
tag
válasz jtankers #2870 üzenetére
Namármost, múltkor letöltöttem ezt a batterydoctor hd nevezetü programot, amiben azt is megtaláltam, hogy aktuálisan milyen programok futnak az iPaden. Ilyen task manager szerüség. Meglepődve láttam, hogy a háttérben több program is fut egyszerre, amiket nem is ismerek. Ergó az az iOS alapját képezik. Továbbá a processzor munkája is növkedett utána pedig csökkent. Ebből arra következtetek, hogy ha be is zárod az összes alkalmazást, a háttérben mégis futnak az iOS kiegészítői és szerintem ez lehet a magyarázat!
Üdv., Imre
-
bartimre88
tag
Sziasztok, tudom már egyszer kérdeztem tőletek, de sajnos nem találom a korábbi bejegyzésekben. Szóval hogyan rakhatok adatot az ipadre anélkül, hogy csatlakoztassam az ituneshoz, illetve a számítógéphez? Továbbá érdekelne, hogy .doc-ot nem tudnék elmenteni külön könyvtárba vagy valami hasonló?
Üdv., Imre
-
bartimre88
tag
Sziasztok,
Már napok óta agyalok azon, hogy melyik iPad verzió az, amelyiknek a hátlapján egy bizonyos fekete csík látható. Tehát hátból nézve, a legtetején, guminak tünő anyag. Nekem 3-asom van, ergó a 4-esre tippelek! Csak kívácsiság...Üdv., Imre
-
bartimre88
tag
Sziasztok,
Napok óta azon agyalok, hogy a new iPad (3rd gen.) miért nincs annyira felkapva, mint mondjuk a 2-es iPad. Pl. az Apple oldalán, ha összhasonlítod az iPadeket,a 2-est, a 4-est és a minit mutatja. 3-asnak se híre, se hamva. Meglepő módon, amikor én vásároltam, tele voltak a boltok vele, most meg már sehol nem kapni.
Továbbá: ha jól értesültem a 4-es, a 3-as (new iPad) feljavított változata ezért van az, hogy van a 2-es, 4-es és mini a boltokban?
Vélemények?Üdv., Imre
-
bartimre88
tag
Sziasztok,
Két kérdésem lenne: 1. Ti használtok Hama márkájú hátlapvédőt? Én ma vettem meg és egyenlőre nagyon bejön. Van smartcasem is, de az elcsúfítja egy kicsit a PADOT , ezért egy ilyen mellett döntöttem.
2. Van e olyan alkalmazás, amivel mondjuk az asztalra ki tudnám rakni egy mappában az egyetemi cuccaimat, a könnyed elérhetőség kedvéért (.doc, .pdf. és társai)?
Köszöntem!Üdv., Imre
-
bartimre88
tag
válasz bigdady #5196 üzenetére
Elvileg nem, de gyakorlatilag mégis. Erre én is rákérdeztem már a legelején. A válasz egyszerű: az USB port nem tud leadni olyan árramerősséget, ami az iPadnek eléglenne egy normális töltődéshez, viszont mégis tölti, bár ezt nem írja ki. Én az első teljes töltésemet 48 óra alatt végeztem el USB-ről )
Üdv., Imre
-
bartimre88
tag
Sziasztok,
iPadre létezik valamiféle ingyen TV-s app? Nem feltétlenül a külföldi csatikra vagyok kÍváncsi, hanem belföldi hÍradósokra
Köszi!Üdv., Imre
-
bartimre88
tag
válasz Ragnar95 #5726 üzenetére
Tegnap éjszakám ezzel telt, hogy ezeknek a dolgoknak utánaolvassak, viszont sok kérdés még mindig nem tisztázott bennem.
Az apple fejlesztői oldalán be lehet regisztrálni az accodat, fejlesztői accként 99 dolcsiért, ezután elvileg töltheted le az iOS-t.
Másrészt vannak oldalak, amelyikek ezzel foglalkoznak (nekem is csak mondták és mutatták), és akár 8 dolcsiért be lehet reggelni az UDID-et, ezután elvileg frissitheted az iOST.
Namármost, azon a bizonyos oldalon megengedi letölteni az ispw fájlt, akkor miért kell regisztrálnom az UDID-met? Visszanyerek minden jelenlegi adatot a frissítés után? Biztonságos ez?Üdv., Imre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- iPad Pro 2022 M2 11 128GB wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Lenovo Tab M10 FHD 64GB/4GB 10,6 tablet dobozában
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest