Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.balazs.95
veterán
válasz
tomboy0013 #309 üzenetére
Jó ez igaz; de nem is ez a lényeg, hanem hogy mindegyik Lumiának megvan a maga hibája, ami miatt az nem jó.
A 730 nem jó, mert nem 4G-s, nincs glance, se QI, és gyenge a hardvere. És ez az egyetlen dual SIM-es mobil, még viszonylag értelmezhető hardverrel, 2015-ben.
(A Snapdragon 200-as bénaságokat most vegyük ki a képletből)
A 830 szög ugyanazt a hardvert tartalmazza, mint a 730/735, ami elég gáz szvsz; lehetne benne S800, az S400 eléggé határeset; a 820/920 párosnál érdekes módon meg tudták oldani, hogy azonos hardverre épüljön a kettő.
De akár S600 is lehetne, ha már több mobilba is képesek voltak rakni...
A 930 jó lenne, de persze nem eszik olyan forrón a kását; ezt is el kellett valamivel/valamikkel szúrni:
Nincs glance, se micro SD.Na ezek után én pl. mit válasszak magamnak, ha egy S800-as, dual SIM-es, microSD-s, glance-szal és QI-vel rendelkező mobilt akarok, cserélhető akkuval?
Ha a dual SIM-et kivesszük a képletből, még akkor sem nagyon van semmi.Normális esetben ez úgy működne, hogy a csúcs rendelkezik minden földi jóval, és lefele menve lenne egyre több kompromisszum.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz
tomboy0013 #303 üzenetére
Na pont ezt utálom a Lumiákban, de nagyon: Az egyikből ez lett kihagyva, a másikból az, a harmadikból amaz; a végeredmény meg az, hogy árszinttől függetlenül mindegyik kompromisszumos.
Bezzeg egy LG G3,
WPW10-zel; na az lenne a tuti teló. -
ZÁEL
tag
válasz
Köszönöm a részletes leírást, még olyan kérdésem lenne, hogy ez a Glace Screen nem fog kijönni később frissítésként a 930-ra vagy ez nem ilyen dolog?
Köszönöm! -
válasz
Pont ez a baj, hogy a brutális hardver nem látszik meg. A 1520 sem igazán gyorsabb mint az előző csúcs készülékek. Ugyan úgy tud laggolni és látod a töltés képernyőt. Szerintem itt most nem előny a hardver. A ratyi beach buggy meg minden telefonon akadozik, nem csak a kicsiken
-
Sawyer_
tag
válasz
tomboy0013 #31 üzenetére
Nem mondod, hogy a 1520 is lassú!!! Agyrém, hogy egy beállítási menüpontra is várni kell néha. Gondoltam, hogy a 720-am után veszek egy erősebb windows phone-t, főleg, ha arra is jöna a win 10, de így???
-
zuioch
aktív tag
válasz
tomboy0013 #31 üzenetére
Akkor milyen lesz 520-on? 😐
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest