Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
RX 6400 ajánlatok jöhetnek! XFX és Powercolor érdekel elsősorban, köszi szépen!
Persze Geizhals-on még mindig €175,- az alja...[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Miért éri meg pénzt adni azért a kártyáért? Egy "régi" RX570 is állva hagyja, miközben kb. fele áron megkapni az aprón.
Egyedül a fejlettebb UVD blokk megléte az, amiben jobb a 6400-as, de az meg nem ér meg ekkora felárat.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Z_A_P
addikt
..ki kell söpörni a kereskedőknél beragadt készleteket, mielőtt azok túlzottan nagy problémát okoznának.
HOLD THE LINE!
Most ne vegyetek semmit!OK
-
-Faceless-
őstag
Őszintén a 6900xt így is mocskosul best-buy, de örvendetes, ha máshol is engednek
-
waterman_
aktív tag
Megnéztem mennyi egyáltalán ez az RX 6400. 4 gigás kártya 80 ezer forint. A 1070-esemet 2+ éve 75 ért vettem használtan. visszakattintottam ide a fórumba megnézni hogy elírtam volna? nem, valóban RX 6400 volt említve. És csak ámulok. Már kínomban felröhögni sem merek, a szemem alatt rándul egyet. Valami el van itt nagyon szúrva, ha most éppen kripto szétborulás van és most nekünk 'jó' és a dolgok most 'olcsók'.
..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe..
-
őstag
Te sem követed a trendet. Fél éve ez a kártya 200ezer körül lett volna. Ezért van "öröm et bódottá", mert már ennyit estek az árak (pl: 3060 tavaly, a megjelenésekor 500ezer felett nyitott, és el is kelt mindegyik példány 1-2 nap alatt - most már 200e alatt is kapható).
-
Watchdog
aktív tag
... amikor a piaci hiány azonnal átcsap a beragadt készletek kisöprésébe...
-
ttt
senior tag
"mielőtt azok túlzottan nagy problémát okoznának"
Ja, hogy nem tudnának kijönni az új generációval, mert most már valódi gondot okozna a kereslet hiány azokon az árakon.
Ez viszonytás kérdése apuskáim!
Mi megvettük volna korábban is pofátlan árak nélkül és most nem kéne zizegni, hogy hozzátok is begyűrűzik a recesszió, de be fog; félnetek nem kell, jó lesz (?)
Az meg hogy a kereskedőkre bízzátok: a kecskére káposztát, ők a pofátlanságnak a másik arca. -
fanti
addikt
És hol van ez a nagy készletkisöprögetés...?
Mert az árlistákat vizslatva, se híre se hamva...
-
Ribi
nagyúr
válasz AxBattler #11 üzenetére
Azért amikor valami ár érték arányban nem túl kiemelkedő a meglévő cuccokhoz képest, mert a 100% áremelés után visszaengednek belőle valamennyit és mindneki megvadul??? Hááát, tiszta blekk frájdéj "leárazás" fealing. Ennyire ki van éhezve mindenki?
Nem az a kérdés, hogy hol volt az elmúlt 6-12 hónapban, hanem embereknek 6-12 hónapig tart csak a memóriája?
Eleve Aug 5-ig? Addig semmi se történik. És "javasolt" leértékelés? Olvastam és nem tudtam sírjak vagy nevessek. Bemondják, hogy értékeljetek mán le kicsit naaaa, de az se baj ha szartok az egészre. De nembaj, me elmondhassuk hogy mi aztán megpróbáltuk.[ Szerkesztve ]
-
waterman_
aktív tag
válasz AxBattler #11 üzenetére
Pont azért nem követtem erősen, mert olyan elszállt árak voltak. Egyszerűen minden erősen a fájdalomküszöböm felett van. Körülbellül képben voltam, de mondom már rákeresek erre az RX 6400-re. És leesett az állam, hogy most ez 'jó' és most örülni kell.
..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe..
-
catalano
tag
Most már megvárom a BF-t... Ha akkor sem lesz értelmes áron, akkor nem fejlesztek.
Értem én a viccet, csak nem szeretem...
-
Weaver
senior tag
még szerencse, hogy nincs ellentmondás
#14 fanti: ahogy mondod, elolvastam a cikket, árgépeztem egyet és nyugtáztam, hogy minden ár változatlan. most rendszeresen nézem az árakat, mert pont vga kártyát akarok venni. (kb két hete láttam egy jobbfajta akciót, powercolor rx 6600 xt kapott -10%-ot, egy ideig kerek 15000 bruttó volt)
#16 BoneDragon: amit vennél helyette az is karcsúsodott legalább ennyit árban, ha ebből indulunk ki, akkor nem buktál semmit. két hónapja a gtx 1060 6gb kártyám ~80ért ment, most ~50. amit nézegetek helyette 1660s, vagy 1660ti, meg ugyan ennyi idő alatt még nagyobbat ment lefelé, tehát ha innen nézem nincs bukta.
-
-
félisten
válasz GoldhandRent #21 üzenetére
A 75k-ért vásárolt GTX1070-el el is hiszem!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
sokomst
tag
Itthonra ezek az akciók nem nagyon érnek ide soha... viszont az RX 6700XT van most már kb az MSRP árban így, hogy jött láncfelvarrása és bő egy éves a kártya.
-
Semplar
őstag
Ha esze van a jónép nem vesz továbbra sem semmit. Majd adják alább is. Lassan ezekre is kitalálják a luxusadót.
Megérett az "AI" a pusztulásra.
-
nonsen5e
addikt
Ideje már követem az 5600/X-et a német amazonon.
Tipik ilyen 200-220 euró felé mozogtak asszem.5600-ra hirtelen nincs találat, 5600X-re hatalmas betűkkel kiírták, hogy 350 euró áthúzva és most csak 193.
D4: hunPH, nonsense#2596
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz fatpingvin #24 üzenetére
Wut? De miért?
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
olymind1
senior tag
Spanyolban is voltak már jó akciók pl Sapphire OC RX 6700 10GB leakciózva 380€-ra, meg más EUs országokban is volt/van 360-370€-ért, azért annyira nem rossz ár érte főleg hogy a 6600XT-k is hasonló áron mennek, illetve 3 játék jár hozzá 2 helyett.
Meg XFX RX 6600 8 GB 280€-ért se olyan rossz ár már, de még mindig lehetne olcsóbb. Mondjuk a magyar 135k-s ár még mindig drága egy ilyen kariért.
-
magyarmark
csendes tag
én pont tegnap néztem körül, sehol semmi nagy kisöprésre utaló jel, ez gondolom valami külföldi hír, nálunk még ha lenne is, euró árfolyam elviszi, több terméknél drágulást is látok, nemhogy olcsóbb lenne...
-
nagyúr
válasz magyarmark #35 üzenetére
Nálunk fordítva kell értelmezni az engedményeket, olyankor felfelé mennek az árak
-
fatikajoker
csendes tag
Én most vettem ugyanennyiért egy 1070 ti 8gb-t. Tökéletesen elegendő számomra, és addig nem is veszek amíg ki nem purcan vagy még 30%-ot legalább nem esik a piac.
MSI B360 Gaming Plus / i5 9600KF 3.7 ghz / 4x4 gb HyperxFury DDR4 / Radeon 5700XT 8gb Anniversary 50 /Adata xpg 512 Nvme M.2 /Samsung EVO 860 250 / 2x1 tb WD Black / Aerocool Shard Rgb/EVGA SuperNova 750w GQ Gold+ / Arctic freezer 13 cpu
-
Aby_2014
aktív tag
Pont ezt tapasztalom én is, neki álltam figyelni az árakat eddig csak emelkedést látok, Magyarország én így szeretlek, tudom tudom előre megyünk nem hátra
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
GhostRider93
tag
Jelenleg csak amd karik vannak "jó" árban. Főleg 6900xt red devil 350k ért. Én pár hónapja vettem 6700xt hellhound verziót 215k ért (utolsó darabok) hazai kiskerből és ahogy most nézem a legolcsóbb verziók is 235k tól vannak. NV karik drágábban mennek . 3070-ek 260k (zotac) de inkább 300k ért kapni pedig annak csak 8gb vramja van ami ma már néha kevés QHD felbontáson. Figyelni kell az akciókat és ha van valami leárazás arra lecsapni.
R5 2600@4Ghz 80W , B450M Pro4, DDR4 16GB 3200MHz cl14 B-die, Hellhound 6700XT 12GB
-
Cassi
senior tag
Az utóbbi napokban több ismert oldalon jelentek meg híresztelések arról, hogy az Intel vezetőségében vita folyik a desktop ARC leállításáról a sok késés és a rossz iparági környezet miatt. Tegnap 10%-ot esett az INTC részvény, és elég pesszimista jóslatokat adtak a következő évi PC-s forgalomra. Ilyenkor könnyen neki tudnak esni baltával a nem nyereséges termékeknek.
Szóval a duopoly várhatóan marad továbbra is.
-
törölt tag
Mert a külföld az hátrafele megy, nem előre!
Mi viszont előre megyünk, nem hátra! -
Sirpi
senior tag
válasz GhostRider93 #39 üzenetére
Nem kellett sok idő, és elszállt az ára, most már 466k a legolcsóbb helyen. Ami azért vicces, mert az ultimate változat (OC) 435k-ért van.
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen