- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Egérpad topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- Milyen széket vegyek?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Én ezzel valamit olyasmit akartam mondani hogy ha "véletlen" még esetleg beesik egy only DX9-es játék ami elég népszerű lesz még idén,akkor még akár az is megeshet hogy aki GTX285-öt vagy 295 vesz/vett az nem dől a kardjába...és még az is előfordulhat hogy idén DX10.1-re meg DX11-re valami stormrise maszlagot kapunk,ami ráadásul (mint ahogy azt már láttuk) elfogadható sebességgel emulálható lesz NV-re is minöségromlás nélkül...(persze CUDA-val...
)
A lényeg az,hogy én azért nem temetném a GTX-ket... -
TTomax
félisten
Ameddig játszható marad,és a minőség sem szenved csorbát,úgy nem sok jelentősége...Nem csak DX10.1-es játékok jönnek,és ha valakinek pont az fog tetszeni akkor NV-t vesz...
A cikkre reagálva....
Az NVIDIA közleménye szerint
Esetleg egy forrás?(#57) Abu85
"És ami a legfontosabb, az NV rájött, hogy a szabvány támogatása a legfontosabb,"
Tudják ők azt nagyon jól,nem tökök ülnek ott.Azt a hírt mindenki elfelejti,hogy anno mennyire "berendelt" az NV a TSMC-töl,el kellett azt adni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest