- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AAAgold
senior tag
Igen, ezek nekem is feltüntek - főleg, hogy egy másik cikk kommentjeiben pont azg kérte a szerző, ugyanmár mutasson már rá valaki, hol van a részlehajlás...
Általában kiegyensúlyozottak a cikkek, de néha átjön a szemlélet, egy fura stílus formájában, hogy egyik oldal eredménye sokkal jobban elismert ("ajnározott"), míg a másiké kevésbé ("lekezelt", "lenézett")...
-
AAAgold
senior tag
válasz
Petykemano #21 üzenetére
"Vagy ez most csak marketing húzás volt, hogy huhogjanak a potenciális vásárlók és már most fáradjanak a kasszához előrendeléseket lekötni?"
nekem pontosan ez az érzésem volt, ahogy végigolvastam az nvidia bejegyzését - baromi sok duma, látvány, de ez most inkább terelés, mintsem a valódi érdem felmutatása - mintha most nem lenne annyira magabiztos nvidia, ráléptek ők is az ingoványra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Pascal architektúrára épülő újdonság az év végén, illetve a következő év elején érkezik.
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- Milyen TV-t vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-560M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E746 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I DP I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest