Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Assdak
őstag
Saját. Mivel nincs túl sok magyar tulajdonú, így viszonylag szűkítettem a kört.
Asus ilyen téren én úgy vettem észre sokat javult, csak külön kell visszaigazolást bekérni mindenre.
90% ban business sector-al foglalkozunk, így elég sok keretszerződésünk van ahol a mennyiség miatt jobban odafigyelnek már az előzetes listaárakra is. -
Assdak
őstag
válasz
Dyingsoul #827 üzenetére
Nézd, mivel látom, még mindig vakon vagy, én inkább hagylak magadnak. A kiközölt előzetes gyártói árlistával dolgozom, arra hivatkozok, és az elmúlt években, valahogy mindig valid infók voltak, ellentétben a hozzád hasonló szakértőkkel... Az, hogy te mit vizionálsz, nulla belelátással a dologba, részemről hót mindegy.
-
Assdak
őstag
válasz
Dyingsoul #785 üzenetére
Látom nem sajátod neked sem a szövegértés.
Nem bolttal állok kapcsolatban, hanem gyártókkal.
Nem az általad refmodellekre levezetett árról beszéltem, ami a kutyát nem fog érdekelni, hanem a custom modellek áráról. Úgyhogy jó lenne, ha almát almával hasonlítanál, nem félrebeszélnél.
A ref modellek, hivatalos forráson keresztül, a gyártói listaárak alapján 140-150k között fognak mozogni, a custom modellek pedig 170k magasságában kezdenek. Az, hogy szürke importon keresztül, hogy fog kezdeni idehaza, az más kérdés, de az eddigi tapasztalatok alapján, ugyan ezen az áron.
Mivel pár emberen kívül ( akik vizeznek, vagy nem érdekli őket a gyenge hűtés stb ) mindenki custom modelleket vásárol, így azoknak az árával érdemes kalkulálni.USD-EUR átváltás jelenleg 1:1 megy, ennyire egyszerűen. Az előzetes árak minden esetben tax nélkül értendőek, tehát ezeket még nyugodtan rászámolhatod, az itthoni vonatkozás szerint.
-
Assdak
őstag
válasz
szinesz.bob #664 üzenetére
-
Assdak
őstag
Custom 1070-ek 170k környékén fognak kezdeni idehaza, az előzetes gyártói árak alapján. Sokan fognak koppani, hogy most elszórják a 970-eket, de látom megy a butítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az új lapkáról és a két új VGA-ról ha nem is mindent, de már sokat lehet tudni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest