- Durván kitömte memóriával két új Radeonját az AMD
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Pánik a memóriapiacon
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen scannert vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daczy
aktív tag
válasz
lionhearted
üzenetére
na ott a pont, meg az ész is

-
Kr/\toS
senior tag
válasz
lionhearted
üzenetére
Ehehe. Itt az igazság. Egyébként kb az alfelemet kitörölhettem a DX10.1el a 10.0hoz viszonyítva annyira nem számított.
-
válasz
lionhearted
üzenetére
Nem nekem írtad, de csak nem bírom szó nélkül hagyni.
Én örülnék a legjobban, ha lehetne fermit kapni, amióta előszörre ígérték.
De lássuk miért van sok általad "divatandfanboy":
Leginkább az nV által tanúsított a "fogyasztók hülyének nézésén" hajlamos az ember felhúzni magát. Az egész pofátlanságra, és a "shutup&buy" életfilozófiára utal.Az öngyilkos laptop chipset, és a probléma "megoldása" igen magasszintű volt.
Amit eljátszottak a G92-vel, kissé "vicces". Simán kimeríti a fogyasztók megtévesztését.
A dx 10.1 szánalom az nV részéről.
Éveken keresztül csak: "nem kell az, nem kell az, nem kell az, nem jó semmire, minek?" amikor megcsinálták: "namekkorakirályok vagyunk, a dx 10.1-et is tud a vga, nem hiába vagyunk no1. gyártó"Majd ne felejtsük el a "vegyük meg kilóra" a játékfejlesztőket lépéseket. Pusztán azért, hogy aki nem minket választ azzal kibabráljunk.
Legutóbbi ismeretes a shift első kiadása igen érdekesen ment ATI vga-n. Tudom, "sz@r az ATI drivere". Legalábbis pistikék idáig jutnak, de milyen érdekes, hogy a játékot kell patchelni.További innováció a phsyx 1 cpu magra optimalizálása. No comment.
Physx letiltása, ha más gyártó VGA-ja is jelen van. No comment.Képesek voltak azért veszteségesen 295-öt gyártani, hogy a marketing anyagokban ott lehessenek a 80%-tól induló grafikonok amiknél a 20%-os különbség óriásinak tűnik, a "világ leggyorsabb önálló VGA kártyája" szlogen mellett.
Ja, hogy a 4890 CFX már akkor is olcsóbb/erősebb volt.Kamufermi blama. No comment.
Igaziból nem csak a kommunikáció van "elbénázva", mert az még a kisebbik gond lenne.
Hanem ténylegesen leejtik/megpróbálják átverni azokat akikből élnek. -
Spr1nG
tag
válasz
lionhearted
üzenetére
Azt hittem a fórum arra van, hogy mindenki elmondhassa a véleményét....

-
zuchy
őstag
válasz
lionhearted
üzenetére
A HD4770 tesztkártya volt lényegében, csak kiadta a desktop piacra. Ezzel a kártyával tesztelték a 40nm-t AMD-nél. Nv-nél nem volt ilyen tesztkártya, ezért is csúszik ennyit a Fermi...
(#52) Abu85: Basszus, másodpercre ugyanaz ugyanarra.

-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
lionhearted
üzenetére
[link] - olvasd el ezt a cikket. Kiderül belőle mire volt jó az RV740.
Két külön NV-s nyilatkozatból épül fel. Azok mondanak ellent egymásnak. Hát most nem tehetek róla, hogy nem egyeztettek.

Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX470 4GB DDR5 használt eladó.
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi