- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
podtibi
senior tag
Igazad van. A környezetért tenni kell. De akkor ne csak a bányászokat hozza már szóba azaz ember akinek nem telik új videókártyára és valamivel példálóznia kell. (Félre értés ne essék. Akinek nem inge nem veszi magára.)
Nem. Én nem háromszoros áron akarok új videókártyát. Hanem ha videókártyát akarok venni akkor veszek amint telik rá és nem okoz gondot a kifizetése. Tellett rá és nem okozott gondot a kifizetése.
Nem tudom hibáztatni a bányászokat a kártyák ára miatt. Nekik is van költségük és kétlem hogy ők döntenének az árak felett. De ne legyen igazam.
"Ráadásul ha hozzávesszük azt a tényt, hogy kevesebb energiaigényre kevesebb erőművet/napelemet/... kell gyártani," Ezt nem teljesen értem. Mintha ez a részlet ellentmondana önmagának, de lehet tévedek.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen alaplapot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Azonnali informatikai kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Spórolós topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest