Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
 - Hogy is néznek ki a gépeink?
 - Gaming notebook topik
 - RAM topik
 - AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
 - Milyen videókártyát?
 - Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv

Új hozzászólás Aktív témák
- 

podtibi
senior tag
Igazad van. A környezetért tenni kell. De akkor ne csak a bányászokat hozza már szóba azaz ember akinek nem telik új videókártyára és valamivel példálóznia kell. (Félre értés ne essék. Akinek nem inge nem veszi magára.)
Nem. Én nem háromszoros áron akarok új videókártyát. Hanem ha videókártyát akarok venni akkor veszek amint telik rá és nem okoz gondot a kifizetése. Tellett rá és nem okozott gondot a kifizetése.
Nem tudom hibáztatni a bányászokat a kártyák ára miatt. Nekik is van költségük és kétlem hogy ők döntenének az árak felett. De ne legyen igazam.
"Ráadásul ha hozzávesszük azt a tényt, hogy kevesebb energiaigényre kevesebb erőművet/napelemet/... kell gyártani," Ezt nem teljesen értem. Mintha ez a részlet ellentmondana önmagának, de lehet tévedek. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
 - Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
 - HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
 - Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
 - Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő