- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Micro Four Thirds
- Apple asztali gépek
- HP EliteBook / ZBook topik
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi__memo
nagyúr
Mennyire eros ez a proci egy atomhoz kepest?
Ha jol sejtem sokkal gyengebb meg egy a330-hoz viszonyitva is. Igaz alig fogyaszt es jo az igp...
Nem tudom mire lelehet szamitani egy jelenlegi netbookhoz kepest... -
Mateosz
aktív tag
kíváncsi vagyok mi sül ki belóle
-
pip
aktív tag
engem bizonyos hataron felul egyaltala nem erdekel a pixelsuruseg. Most pl 13"-o ultrabookomon van 1366x768 es ezzel is meg vagyok elgedve, ha valamit kerhetnek ra pluszba, az nem nagyobb pixelsuruseg lenne
en biztosan immunis vagyok a pixelekre, mert az elso DSLR-ek 3MP-es kepevel is elegedett voltam es a mai napig is vallalhatonak tartom oket -
Ati1979
veterán
Jó lenne, de 2gb ram?
-
Knight666
aktív tag
Nekem tetszik ez a hardver, jó az irány. A RAM tényleg lehetne 4GB és nagyobb felbontást is szívesen látnék. Ebben a méretben még a Full-HD is jó lett volna Win8 alatt. Nem baj, elfér ez a modell is a piacon, de igazán szélesíthetnék a palettát, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelőt. Tessék AMD-s hibrideket piacra dobni dögivel, hogy legyen miből válogatni
.
-
bteebi
veterán
Hát remélem
. Na jó, botrány inkább ne legyen belőle
.
Nem feltétlenül kevés ez a felbontás ekkora méretre, de akkor is vicces, hogy már a nagyjából kommersz telefonoknak is 4-5× ekkora a pixelsűrűség. Hogy ez bug vagy feature, azt mindenki eldöntheti magában. Én előnynek semmiképp sem tekinteném a kisebb felbontást, pixelsűrűséget, bár tény, hogy kisebb teljesítmény elegendő a vezérléséhez - ami mondjuk egy ilyen tabletnél teljesen irreleváns, mert nagyon erősek.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Végre.. leáldozott az Atom, és más megoldásnak.
-
.mf
veterán
Na végre kezdenek az AMD-s tabletek is érkezni... miért tartott ez eddig...
Nagyszerű, már csak a RAMot kéne 4GB-ra bővíteni. Meg a dokkoló remélem billentyűzetes ÉS akkumulátoros lesz, nem úgy, mint a legutóbb tesztelt Samu x86 tabletben... Aztán várjuk a tesztet.
-
DaveJr
őstag
válasz
Oppenheimer #21 üzenetére
Hát azért egy tableten nem tudom milyen élmény lenne programot írni....még nem próbáltam de nem hinném hogy nagy élvezet lenne, főleg úgyh az összes fejlesztő környezet billentyűzetre van (jelenleg) optimalizálva....
-
Az MSI termékek nem arról hiresek hogy olcsóak
-
Oppenheimer
nagyúr
Nem kell túl komoly, de ennél komolyabb. Egyetemre kéne kódolni, meg kódot fordítani, esetleg Office-ozni. Multimédia meg böngészés már ezen is jó lenne. Ezeknek az igényeknek vajon megfelelne egy 4 magos temashos tablet? Ha dokkolható lenne, és dokkolás esetén aktív hűtésre váltana és növelné a teljestményt, mint az AMD referencia tabletje, az nagyon király lenne. Talán ilyen lenne nekem a legjobb.
-
satz18
őstag
válasz
Oppenheimer #19 üzenetére
Valószínűleg a 4 magosok is hamarosan befutnak, de ha komoly processzorerőt, vagy IGP-t akarsz, arra a 4 magos is kevés lehet, arra a haswell i3/i5 páros sztem jobb választás.
-
Oppenheimer
nagyúr
Na egy ilyet veszek majd. Mondjuk a processzorerő lehet, hogy kevés lesz. Tehettek volna bele 4 magos Temasht.
-
MongolZ
addikt
Végre. Végre! VÉGRE!!!
-
Gusztáv
addikt
Én is reménykedem benne, de attól tartok, hogy a Atomhoz képest jelentős plusz tudásnak meg fogják kérni az árát (tudtommal a SOC jóval drágább mint az Atom). Persze az lenne a legjobb, ha ez bejönne Atom árszinten és ezért az Atomos tabletek árát kénytelenek lennének levinni.
-
IamMenyus
tag
lassan minden gyártó rájön h sokkal jobban eladja a cuccaikat a hosszabb akku-idő,
mint a nagy felbontás kis felületen.. -
ONEFREE
aktív tag
Nem rossz..Most tervezem leváltani az MZ601,de még várok..Jó lenne az ujj cuccokból kiadnának valami "minden vivőt"
JÓ áron...
-
prolad
addikt
Ez már szimpatikusabb,mint az atomos gépek.Viszont 4gb ram elfért volna.
-
bunevo
tag
Ezzel egy új korszak kezdődött, az atomkornak vége (az utódja sem rúg labdába, talán át is nevezik majd Celeronnak?). Passzív hűtős X86 brutál tablet, Wuháhá!
-
gianni85
veterán
Tökéletes. 120e-ig benne vagyok. Ha befut a hivatalos ár, akkor majd tuti pislogok nagyokat, de addig reménykedek.
-
atti_2010
nagyúr
, de az árcéduláról még nincs pontos adat.
Pedig ezen sok fog múlni, nem fehér kellene legyen még a nyakukba akaszt az apple egy pert.
-
alevan
őstag
Jól néz ki, de csak 2GB ram? Androidos tableteknél elmegy, de Win8-nak nagyon nem árt a 4GB.
-
Patice
nagyúr
Év végére meg jöhet a nagyobb felbontású kijelzős frissítés...
-
satz18
őstag
Reméljük, hogy az atomos tabletek árcédulájához fog hasonulni, és akkor véget érhet az atomkorszak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo 3DS és DS topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Exkluzív órák
- Villanyszerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Wii U
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest